KRX 82 48 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi majstor za pravljenje nosaca kofera za suzuk! Ili ako neko ima da mogu da pozajmim samo da se napravi! Hvala i pozdrav za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da nadjes original ko ima,a psoto se ovaj model jako slabo vozi kod nas,zasto pojma nemam tesko da ga neko ima. A majstora ima uvek da to naprave. ima jedan u Sr.Mitrovici za 5000din pravi kakav hoces ali moras imati model od kojeg ces kopirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sebi za svoju kantu sam pravo ... ne mogu reći da sam jedini na svijetu ... ali sam sigurno u TOP10 ... uz malo ideje i malo alata, sve se može kad se hoće... B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...