Jump to content

Moto Zajednica

SUZUKI GV 1400 Cavalcade

Recommended Posts

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Danas sam navratio do moga starog drugar Vlade Vidovica koji drzi "SUZUKI-VIBA" salon automobila i motocikala u Tuzli i vidio za mene skroz nepoznat motocikl iz Suzukijevog programa iz osamdeseti godina radjen prvenstveno za Americko trzise u seriji od 9000 komada,a jedan mali dio  je zavrsio i na Evropskom trzistu,kako sam dobio informaciju od vlasnika tj. Vlade Vidovic-a.

Motocikl je radjen kao konkurencija u to vrijeme ElectraGlide (HarleyDavidson) i Hondi GoldWing.Inace motocikl ima agregat od 1400 ccm sa cetri cilindra vodom hladjena u V rasporedu i cetri ventila po cilindru, prenos na zadnji tocak kardanom i sa toliko Luxuznom opremom da staje dah. :o Perverzija je da se tvrdoca (udobnost) sjedista vozaca i suvozaca regulise zrakom tj. kompresorom manuelno ili automatski kad sjednu vozac i suvozac u zavisnosti od njihove tezine.Regulacija je odvojena za svako sjediste posebno,a da ne pricam da u stanfardnoj opremi ima ugradjen radio sa automatskim podesavanjem jacine zvuka u zavisnost od brzine voznje,buke motora i vjetra.Loooodilo. :o :o :o I jos mnogo kojekakvih dodataka,a sve u standardnoj opremi. ;) Koga vise interesuje ovaj motocikl moze pogledati ovaj link. ;):)

http://www.suzukicycles.org/Cavalcade-series/GV1400-Cavalcade.shtml

dsc00780.jpg

dsc00781.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 778 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Prvi primjerak časopisa MOTORRAD sam kupio u Rovinju nekog maja 1985 godine. U njemu je bio test upravo tog motora a o njemu kasnije gotovo ništa nisam čuo niti ga vidio. Branko planiraj da se provozamo do Tuzle jer priliku koju čekam 25 godina ne treba propustiti. ;D

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Prvi primjerak časopisa MOTORRAD sam kupio u Rovinju nekog maja 1985 godine. U njemu je bio test upravo tog motora a o njemu kasnije gotovo ništa nisam čuo niti ga vidio. Branko planiraj da se provozamo do Tuzle jer priliku koju čekam 25 godina ne treba propustiti. ;D

Druze,i samo reci kad hoces.. ??? Mogli smo i juce da si se ranije javio. ;):D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja