Dr.Jericho 82 Napisano Jul 21, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane koleginice i kolege, Da li neko mozda moze da mi pomogne u izradnji nosaca kofera za motor iz naslova ? Da li imate vec gotov, a da vam stoji negde u garazi? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 21, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, al mnogo lep motorcic Imao moj drug, posteno se izvozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Scubi, on radi roll barove i nosače kofera tako da verujem da mu ne bi bio problem i ovo da ti napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 21, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan @Goshke : Hvala, ali ovaj na slici nije moj @Popsy : Extra , hvala za info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 22, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @Goshke : Hvala, ali ovaj na slici nije moj Ne znam koji je na fotki al` sam sigurna da je tvoja azdaHa jos nadr*anija od te sa fotke... Elem, kao sto ti Popsy rece, Skubic sve resava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan javljam ti veceras na pp za nosac kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 22, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan @Goshke : Hvala, ali ovaj na slici nije moj Ne znam koji je na fotki al` sam sigurna da je tvoja azdaHa jos nadr*anija od te sa fotke... Elem, kao sto ti Popsy rece, Skubic sve resava! Joj da te Kujadin cuje...ccc....prodala si Papriku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 22, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Joj da te Kujadin cuje...ccc....prodala si Papriku ;D ;D ;D A, ne, ne, ne... Ovde se prica jedino i iskljucivo o Yamahi... Tako da- Afriku mi ne diraj! Odosmo u off... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...