djura 28 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Do poslednjeg trenutka nisam znao da li da krenem kolima ili motorom…odlucio sam se za auto jer tu noc nisam spavao ni 2 minuta, pa mi je lakse bilo da kunjam za volanom automobila nego motora. U Zagreb stizem….pa sa malim zakasnjenjem (ko bi rekao da je avioncic znak za aerodrom) sto je Chala primio sa odusevljenjem. Brzinski kupim njega I Franca pa za Cakovec. Prolazno vreme nam je bilo lose I postojala je sansa da ne stignemo na vreme za polazak za DDK. Na putu za Cakovec, kada god bi mi brzina pala ispod 200, debeli se oglasavao – gaaas, gaaaaaaaaas….da sam imao dugme za katapult, lansirao bih ga jos kod naplatnih kucica. Stizemo u Cakovec. Radnja sa bogatim asortimanom…ljudi usluzni…jedina mana im je sto izmedju sebe pricaju, meni, nekim nerazumljivim jezikom pa ne mogu da se otmem utisku da me nesto ogovaraju I konacno, to je ta…XR1000 Diabolic 3 Ovde mi je mladi zagrebacki odvjatnik isterao iz dzepa jos nekih 200EUR preko kacige jer “mi je neophodan wisper strip, neki kurac za bradu da me ne ujede osa (!?), iridiumski vizir, uredjaj za dezintegraciju vozaca koji me preteknu I jos par stvarcica bez kojih je zivot jednog motoriste, prakticno, nemoguc”. Hm…kada sam na prvoj godini faxa ucio o duznickom ropstvu iz Rimskog prava, nisam ni sanjao da ce isto da me snadje. Ma kad dodju da mi plene namestaj samo cu da ih divertujem na Franca, pa neka njemu pucaju u kolena I onako je navikao da je stalno nesto slomljen. Krecemo nazad za Zagreb. Ovde imam nesto vrlo vazno da vam kazem: pogledajte dobro ovaj auto I zapamtite tablice: Na nazad ga je vozio Chala, NE JA!!! Znaci Hrvat, ne Srbin. Pizda debela je ablendovao svakom automobilu koji nam se nasao na putu, jebao im milu mamicu, pokazivao kurceve a neki koji su bili dovoljno srecni dobijali su I tri prsta (samo da vas potsetim da Chala lici na sve osim na Acu Tricu). E zbog ovakvih je I poceo rat. Vracamo se, ja naskacem na GS-a, Chala I Franc jasu neko japansko govno (sada mogu da priznam da me je bilo malo sram sto su mi mahali I time davali do znanja da me kao poznaju…..mislim covece, kupi motor sa propelerom na tanku pa ti se mozda I javim) I ako sam bio spreman da pustim krv za Hrvatsku, cak se I prikladno obukao sjebala me birokratija. Ali dobro…vise ostane za mene… Dok sam ja pokusavao da doktorima objasnim, da osim srpskog pasosa nemam ni jednu drugu zaraznu bolest, debeli se primio na pisanje po motorima (ovo je bila proba, kasnije se stvarno olaksao na jednog!) Posle neuspelog pokusaja da prokrvarim, Chala, Franc, Pudla I ja smo posedali na motore I valjda pokusali da udjemo u Guinnessovu knjigu rekorda sa najvecim brojem saobracajnih prekrsaja u jednom danu. Odlazimo u Pit. Pocinje zurka… Hleb stize kao donacija kragijevacke “Zastave” Tamo srecem I Quasaara I Josepha sa naseg foruma I AnteK-a. Oni ljudi u BJB majcama a ja u fenomenalnoj Chalinoj kreaciji Kad smo vec kod doktora, secate se one probe sa pisanjem po Ducatiu…a pa ovde se stvarno izlio Party je bio dosta dobar….sreo gomilu ljudi…sise I dupeta na sve strane…ali kao I obicno, kod mene zavrse najbolji komadi Slika ima svuda po motori.hr tako da cu ja da vas postedim. Odlazimo na neku klopu, ostavljamo motore I do kuce u nasem pace car-u. Konacno sam spavao vise od 2 sata u komadu. Budim se…jedva odlepljujem kapke jedan od drugog. Chala I Ksenija budni. Krecemo po Pudlu I Ksenijinu drugaricu I opet kod Franca. Ide se kod Chale u vikendicu na rostilj. Da li da idem kolima ili da udjem u Ali-babinu pecinu (Francova garaza prim.aut) I odaberem….nesto skupo? Paaa, razmisljao sam oko 2 nanosekunde. Samo vi u taj Renault, a ja….pa sto bi rekao Franc…bice ovo moj vikend evropskih motora KTM 450 EXC ovaj put u supermoto varijanti….samo najbolje na svetu je dovoljno dobro za mene. Tu shvatim jednu stvar…pa Ewan I Charlie su obicni balvani. Momci, sledeci put kada budete hteli da vozite KTM…pa javite se na pravu adresu: Sta, neces valjda sa Shoei XR1000 na supermoto?? Ima cika Franc za tebe pravu stvar. I pocne covek da otpakuje stvari iz kutija (ponovo ne mogu da se otmem utisku da me zajebavaju I da me snimaju za neku skrivenu kameru). Obukao me kao za reklamu Chala radi ono sto najbolje zna – pokusava da nas sve digne u vazduh, ali smo ovde imali vise srece nego Francov Suzuki na Grobniku Tokom voznje do vikendice, objasnio sam devojkama u autu kako izgleda NEKONTROLISANO proklizavanje zadnjeg tocka. Stizemo u vekindicu. Slike govore dovoljno a I znam da je Gasho nestrpljiv To je taj fin rad… Pudla ostaje da zabavi devojke I popije 300 piva, mi krecemo dalje… …voznja po okolini…motokros staza….supermoto gume….ma u rukama Mandusica Vuka…. Odatle krecemo na neizbezno….ovo iza nas je slovenacka obala, oprastam se sa prijateljima….momci zao mi je….ali EU ne moze da ceka… Jebeno sam se dobro proveo….u stvari, proveo sam se kao retko kad u zivotu. Mnogo toga nije stalo u ovaj putopis, mnogo toga sam zaboravio…..kako se cega budem secao, ja cu da dodajem…do tada – momci I devojke, HVALA NA SVEMU….tesko da cu ovo ikada da vam zaboravim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 16, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu !!! DIVNO !!! e, sine Djuro, dobro ti stoji GS ! Chalo, sto ga nisi vodio u neko blato, da se mali isprlja ??? tu nesto pozira u farmerkama ! :mrgreen: P.S. pa sto ne rece da ides u tu radnju ! :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan P.S. pa sto ne rece da ides u tu radnju ! :evil: pa sto ne pita? sta ti treba odande? Kazi pa cu da ih zovem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu !!! DIVNO !!! e' date=' sine Djuro, dobro ti stoji GS ! [/quote'] a kome ne stoji? Pa i ti si frajer kad sednes na njega, jebote! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano April 16, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan opet sam se valjao od smijeha! nadam se da su svi primijetili da si na motoru u pješaèkoj zoni, kao i da se Zagrebom i okolicom vozis na neregistriranom motoru... :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao i da se Zagrebom i okolicom vozis na neregistriranom motoru... :gitarista: KTM nema: -zadnje migavce -tablicu -retrovizore -kljuc za paljenje -skoro nikakve satove KTM ima: FUN FACTOR 10/10 BMW nema: - BMW ima: -sve!! (mislim da ti ga i obrise na kraju sexa) :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 16, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu !!! DIVNO !!! e' date=' sine Djuro, dobro ti stoji GS ! [/quote'] a kome ne stoji? Pa i ti si frajer kad sednes na njega, jebote! :mrgreen: Fala, fala ! :oops: BMW nema: - BMW ima: -sve!! (mislim da ti ga i obrise na kraju sexa) :mrgreen: Oooooo da ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video tvoj potpis u putopisu, znao sam da to obecava dobre slike. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je BMW!!!!! Svaka cast Djuro!!! Jedva te prepoznah sa novim avatarom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Na nazad ga je vozio Chala, NE JA!!! Znaci Hrvat, ne Srbin. Pizda debela je ablendovao svakom automobilu koji nam se nasao na putu, jebao im milu mamicu, pokazivao kurceve a neki koji su bili dovoljno srecni dobijali su I tri prsta (samo da vas potsetim da Chala lici na sve osim na Acu Tricu). E zbog ovakvih je I poceo rat. " :baeh: :redflag: :baeh: :redflag: :fcab: :prayer: :prayer: :prayer: Chalo IDIOTE ...HA HA HA HA HA HA VALJAM SE VEC 2 SATA KAKAV POST jeeeeeeeeee a i vi tamo ste svarno nenormalni....... nego gde je meni kad dodjem GS-ovanje i off road...nema , samo za brata Djuru....neka neka....videcu dal mogu ovaj djavo za to tvoje japansko sranje da ugradim na bilo sta drugo samo da ga tebi ne saljem strava slike....a vidim i Franc se samo folira sa onim zavojem, a nije mu nista, priznajte....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan "Na nazad ga je vozio Chala' date=' NE JA!!! Znaci Hrvat, ne Srbin. Pizda debela je ablendovao svakom automobilu koji nam se nasao na putu, jebao im milu mamicu, pokazivao kurceve a neki koji su bili dovoljno srecni dobijali su I tri prsta (samo da vas potsetim da Chala lici na sve osim na Acu Tricu). E zbog ovakvih je I poceo rat. " [/quote'] Pa jel vidis kolko jedu, oni su veci Srbi od nas samih :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Djura: :prayer: :heart: Pitanje za sve! Djura je: Komedijas, scenarista ili pravnik? Ili nesto trece? =D> =D> A stoji ti propeler, nema sta! :finga: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Nemam rijeèi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan "Na nazad ga je vozio Chala' date=' NE JA!!! Znaci Hrvat, ne Srbin. Pizda debela je ablendovao svakom automobilu koji nam se nasao na putu, jebao im milu mamicu, pokazivao kurceve a neki koji su bili dovoljno srecni dobijali su I tri prsta (samo da vas potsetim da Chala lici na sve osim na Acu Tricu). E zbog ovakvih je I poceo rat. " :baeh: :redflag: :baeh: :redflag: :fcab: :prayer: :prayer: :prayer: Chalo IDIOTE ...HA HA HA HA HA HA VALJAM SE VEC 2 SATA KAKAV POST jeeeeeeeeee a i vi tamo ste svarno nenormalni....... nego [b']gde je meni kad dodjem GS-ovanje i off road...nema , samo za brata Djuru....neka neka.[/b]...videcu dal mogu ovaj djavo za to tvoje japansko sranje da ugradim na bilo sta drugo samo da ga tebi ne saljem strava slike....a vidim i Franc se samo folira sa onim zavojem, a nije mu nista, priznajte....... Kad od 10 dana 9 provedeš u Bg,a i tebi su tebi samo neki drugi vidovi zabave (bilo je i toga) na pameti! :wink: A i pobjego si u nedjelju!Djura je žrtvovao i vaterpolo i košarku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu al ste se proveliiiiii... :? :? mrzim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu al ste se proveliiiiii... :? :?mrzim vas pridruzujem se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 17, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe Boki svaka cast! Chalo nemoj mnogo da ga razmazite, pocece da mi stalno kuka da mu je KTM u srcu (mada zbog Mikke ipak hoce BMWa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1859 Napisano April 17, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno, majke mi... Carevi ste A Antek, Quasar i Joseph su me odusevili majicama. Dobicete jos cim napravimo, svaka cast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno' date=' majke mi... Carevi ste A Antek, Quasar i Joseph su me odusevili majicama. Dobicete jos cim napravimo, svaka cast momci [/quote'] Mi smo ti reklama na dva tocka Drago mi je Djuro sto smo se upoznali. Zivimo jedan od drugog na 100km, a upoznajemo se na 500 Cudno, zar ne? Jos jedan dokaz da svet nije tako velik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo djura,pošto si me dobrano ishraèkao da iskoristim priliku i uzvratim istom mjerom! djura se sprema "iskrvariti": rijetki su koji "ovako" ulaze u zavoj!ne vjerujem ni da rossi može nešto slièno izvest: warm up na djeèjoj stazi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan No comment :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan sa'rana :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan djura se sprema "iskrvariti": Poziram..kad vec nisu hteli da me bodu rijetki su koji "ovako" ulaze u zavoj!ne vjerujem ni da rossi može nešto slièno izvest: shega....ba' date=' sheeegaa warm up na djeèjoj stazi: warmup, nego sta....nema se vise 19god :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...