pegaso 28 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ti lepo reko da je do ventila. znam jednog koji je imao takav problem, na leru idu obrtaji do 12 a u vožnji ne prelaze 7-8, isto jamaha, nije mu radio ventil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DT 1 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se na mojoj DT cuje zujanje izduvnog ventila kad dam kontakt, sto bi trebalo znaciti da ventil radi, ali isto preko 7-8 hiljada nece! Povadjeno mu je sve iz auspuha i karb, struja, akumulator sve je proveravano i opet nece! Ko zna zasto je to dobro Sad ga vozim tako! Inace ovo sto pricate za max brzinu, to sve zavisi kakav mu odnos prednjeg i zadnjeg lancanika stavis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan ventil se cuje od trenutka kada je dat kontakt,imam iste simptone kao i ti.Krajnja brzina je nebitna vazni su obrtaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan to sto cujes mislim da nema veze sa ventilom toje ubrizgavanje goriva u cilindar bar ja mislim isto se cuje i na tzr dt i dtr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan pricam oventilu na izduvnoj grani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan KAd das kontakt cuje se blago zujanje sekundu dve jel o tome pricamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva ti je svecica.da li je odgovarajuce toplotne vrednosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 6, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ngk BR9ES, ako budes menjao svecicu, nju uzmi obavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan To je hladiniji tip svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan to sto cujes mislim da nema veze sa ventilom toje ubrizgavanje goriva u cilindar bar ja mislim isto se cuje i na tzr dt i dtr. kakvo ubrizgavanje, nema u karburatoru nešta od struje. vama dvojici je možda crko merač obrtaja koji određuje kad elektro motor otvara ventil, pa vam se zato čuje otvaranje ventila kad date kontakt, a u vožnji ne radi. a može da bude i do svećice ako je dotrajala ili pogrešna ali to ste proverili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu prijatelju sa tom 9-kom menja sam dve osmice sa razlicitim slovima i motor se svski put drugacije ponasao.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi sam katalosku 9 ngk i osecam malu razliku na bolje,ali nema veze sa blokadom.Nasao sam majstora koji radi samo DT ,kaze da je sve ok i da je problem u CDI kutiji .Moram da nadjem kod nekog do dobrog coveka samo da udjekujem kutiju da budem siguran da je u pitanju ta prica.Pomagajte-pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DT 1 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel si probao sa drugom CDI? Jel problem bio u njoj ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi s majstorom,jel ti skarabudzio cdi??? To sto se cuje zujanje je normalno,otvara exup ventil! A motor ubrzava od 2000 obrtaja (barem moj) a ne od 7000,znam to jer je nekoliko puta hteo da me izvrne,skace mi na zadnjem kao lud jer mu je skoro radjena generalna,pa je jaka kompresija itd,a inace imam bosh-ovu svecicu sa 3 pipka i na gps-u sam ga merio i ide skoro 140km/h koliko mu i pise,naravno sve je fabricki nista budzeno,poskidane sve blokade i bivsi vlasnik kaze da ima oko 22 konja,e sad ko bi ga znao,ali za 125cc ide kao nevreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan neznam dali je pametno da koristis svecicu sa 3 pipka za ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha dt125r 0 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan cross....nije problem u motoru,isto se to i meni desilo,kad je izbacen iz brzine obrtaj idu u 12,a kad je u brzini preko 7-8 hiljada obrtaja nece da predje....problem je u zapusenom auspuhu,ja sam ocitio auspuh i kad sam ga probao nisam mogao da verujem kolku je snagu motor dobio,a naravno i brzinu....pre nije hteo da prednje ni 100,a sad ladno ide 140km/h...probaj,ocisti auspuh pa jawi da widimo sta smo radili..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kurjak 0 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put na forumu. "U Prolazu", mozes li mi reci kako da ocistim auspuh na DT 125.Hvala ti unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...