Cope 215 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica u kojoj sam danas kupio Champion filter ulja za Africu, i platio ga 495 dinara. Još uvek im vazi sajamski popust 10% (do 20.04.2007), pa kome šta treba od široke palete svega i svaèega (alata, kozmetike, ulja, filtera......) može tamo da pazari. Nalaze se u ul. 27. marta br. 44, (diagonala od poštanske štedionice). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 16, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A da, zaboravio sam da napomenem da sam tamo video i sredstvo za pranje mušica sa vozila, kaciga itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan A da' date=' zaboravio sam da napomenem da sam tamo video i sredstvo za pranje mušica sa vozila, kaciga itd...[/quote'] How much? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A da' date=' zaboravio sam da napomenem da sam tamo video i sredstvo za pranje mušica sa vozila, kaciga itd...[/quote'] How much? Joj, ne mogu da se setim, stvarno ima preparata cela jedna vitrina, za sve i svasta... Nije nesto dramaticno skupo, koliko se secam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan tema je stara, ipak mozda moze neko da mi da njihov broj ili sajt. hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan tema je stara, ipak mozda moze neko da mi da njihov broj ili sajt. hvala. Kliknes na google, shop invest....sajt im ne radi jos ali dobijes dugi sajt sa njihovim telefonima...http://www.motip.co.yu/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Meni je za ovo trebalo cca. 15sek a tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan tema je stara, ipak mozda moze neko da mi da njihov broj ili sajt. hvala. Kliknes na google, shop invest....sajt im ne radi jos ali dobijes dugi sajt sa njihovim telefonima...http://www.motip.co.yu/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Meni je za ovo trebalo cca. 15sek a tebi hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno naleteh na temu. Uzeo sam kod njih lezajeve prednjeg i zadnjeg tocka, sva 4 su me kostala oko 1000din cini mi se, SKF. Veliki izbor sveg i svacega, a momci koji rade su super. Postoji i radnja u ulici Pilota Mihajla Petrovica, cim se predje rakovacki most, sa leve strane, iznad doma zdravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...