spel 72 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Skoro smo se (pre par nedelja) prijatelj i ja motorom ukljucili na pravac od Miseluka ka mostu kada je jedan tip prosao nevidjenom brzinom pored nas. Mislim da je motor bio plave boje i da je R. KO zna, mozda je to bio i taj vozac, sto ce reci da je tip divljao danima tamo a da niko ne preduzima nista protiv toga. Sledila mi se krv u zilama kada je prosao i svasta sam u tom trenutku pomislio. Mislim da nije imao kacigu ako se dobro secam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 21, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slažem da treba da se zabrani to jest jako strogo sankcioniše divljanje r-ovima po gradu i točkarenje. Juče sam prolazio pored mesta nesreće više puta, pošto živim blizu i gledam... Ljudi moji, kao da se ništa nije desilo, prolaze r.aši, zadnjače, prođu trojica na r-ovima, jedan od niih sa crnim rf-om 600 čini mi se ošine zadnjak baš na mestu gde je pre tri sata ležalo izmrcvareno dete... Kakvih bolida ima na ovom svetu pa to je strašno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan puste decu na ispasu promenićeš ti vokabular i ponašanje na drumu kad budeš imao svoju decu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan ponele vas emocije pa citate kako vam se svidi a ne kako je napisano ovde NIKO nije branio motoristu on je kriv i ako je preziveo nahebo je i ko ispravlja krive drine? kad se vec neko sranje desi onda bar naucimo nesto iz toga NEVEZANO za ovaj slucaj sam spomenuo ZNACI NIKO NIJE BRANIO MOTORISTU ALO, kazem: DA PESACI CESTO TRCE I IZLECU NA PESACKI NE GLEDAJUCI Iako je zakon na njihovoj strani osilili su se i ne razmisljaju da nesto i dalje moze da ih pokupi uvek ima ludaka kao ovaj na motoru, nekoga ko ne obrati paznju ne vidi pesacki DA RODITELJI pustaju decu bez ikakvog nadzora na mestima gde je realna opasnost da ih neko pokupi. LICNO sam se zakucao u par komada dece na Adi jer ISTRCAVAJU(bacaju se pred tockove) na pesacku i biciklisticku stazu ne gledajuci, roditelji su im tu negde sede u kaficima puste decu na ispasu i uopste ne razmisljaju da pored prolecu bicikle roleri (pa i bolidi na motorima ponekad iako im je tu zabranjeno) @sszgo Jel ti imash dete ? nisi u obavezi da dogovorish, sve se vidi u tvojim postovima, ako ga budesh ikad imao, odvedi sebe na ispashu a ne njega. Par pitanja za tebe kojeg nisu ponele emocije: ko je nenormalan? deca shto su josh mala i nisu svesna opasnosti ili ludaci koji "prolecu" na biciklama ili rolerima na mestima gde bash i nije za jurcanje? Chiji su roditelji krivi ? Od te dece shto istrchavaju ili od bolida koji voze motor iako je tu zabranjeno ? Fakat je da su i oni morali imati roditelje iako se po njihovim postupcima teshko moze zakljuchiti koje vrste su im bili roditelji. - U pravu si za emocije , ponele su me emocije jer inache u zivotu ne bih komentarisao tvoje "dubokoumne" postove. Laku noc ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa :'( :'( :'( :'( :'( stvarno nemam reci.... :'( :'( @ sszgo: Izvini, ali ja veceg degenerika od tebe nisam sreo! Stvarno breeee, cuti vise!!!! Zasto se ti uvek nadjes da komentarises i branis ovakve monstrume na motorima???? Zasto???? Zato jel si ti jedan od njih!!!!!! Izvinjavam se svima, ali ovo je bilo jace od mene :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav ishod je bio neminovan,redard nije planirao da se zaustavi ispred pesackog prelaza...vrhunac tragedije je to sto se u tom trenutku na pesackom prelazu naslo neduzno dete od samo 12 godine... :-[ mogao se na pesackom naci neki penzioner ili bilo ko drugi,ponavljam monstrum nije hteo da uspori pre pesackog! Tuga!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1834 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan ode tema u pogresnom pravcu... saucesce decakovoj porodici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici poginulog deteta!!!! Evo sav sam se najezi strasno mi je i ja imam decu i za ovakve stvari ubio bih ga kao kera Majakemi moje nebih ni trepnuo.Taman isao na dozivotnu robiju!!!!!!!!!!!!!! Da je on vozio normalno desila se nesreca ok desava se.Svi mi pogresimio nekad. Ali ove ubice sto tockare u gradu.... svima bi oduzeo motore i trajnu zabranu voznje motora.Ama bas svima taman on bio i moj rodjeni brat. Pa nije ovo jedini kreten sto tako vozi ima takvih majmuna puno.Svi se K..e dok nedodje ovako sranje a posle jaoj majko pomagaj. A ti prijatelju @ sszgo: punm mi je k**** tvojih komentara ovde.Pa jel mislis da si neka faca?Ubildovan vozis R imas dobru picku, predpostavljam nemas ni decu.E kad budes imao svoje onda se javi da pricamo gde su roditelji bilo kad se ovo desilo!! za tebe je normalno da neko vozi 150 i da mu dete izleti kao sto nije pazilo dete.Pa dali si ti normalan covek bre?Pa ti mora da si isti kao i ovaj sto je ubio dete.Mora da i ti tockaris i izdrakava se po gradu kao i ovaj majmun sto ubi dete. I dokle vise tvoje pametovanje?.Mozes li ikad da das neki normalan komentar?Ako nemozes ili neznas onda cuti pametnije ti je Muka mi je od takvih kao ti Izvinjavam se svima za ovo moje pisanje ali nisam mogao ovo da odcutim!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je iz Blica ufffff strasan prizor http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/199331/Motociklista-ubio-decaka-vozeci-na-zadnjem-tocku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan R1 CRVENI NAJ BRZI!!!! Ovo dosta govori! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan sszgo, priznaj da se šališ, jer ako ozbiljno misliš ono što pišeš ovde.... I još jedan detalj oko pešačkog, ne postoji mogućnost da ti skoči pod auto pešak na OBELEŽENOM PEŠAČKOM PRELAZU, jer ako voziš kao civilizovano svesno biće, obraćaš pažnju na njih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa "sszgo" ako volis da divljas, prodji nocu kroz Pozesku na zadnjaka, meni se ionako ne spava a imam na terasi viska 5-6 starih akumulatora od motora, a imam i dosta velikih kuglica iz lezajeva, bice mi zadovoljstvo da probam da te skidam sa motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzasno! Moja cerkica mi bezi oko nogu na trotoaru kad kreteni zadnjace pored nas na kolovozu. I gledam onu fotku iz Blica, pokriveno telasce, viri rucica i barica krvi uz ivicnjak. Bog da dusu prosti malom nvinascetu. A onaj moron (crveni, najbrzi) se nadje pametan da sere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan sad čitam ovaj izveštaj sa blic sajta i stvarno je potresan tekst kao i slike, ali bode oči ono " I ranije su viđali tog momka kako divlja tom istom ulicom" PA ŠTO ONDA POLICIJA NIJE REAGOVALA i oduzlea motor i dozvolu tom tipu,NEGO SE ČEKA DA BUDE TRAGEDIJA PA ONDA SVI KUKU LELE POLICIJA SNOSI DEO ODGOVORNOSTI OVDE !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih kompleksasa me je jednim delom sramota sto sam i ja deo tog sveta... Da je to moje dete ubio bih po kratkom postupku i to opet ne bi bilo to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 21, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan sad sam video u blicu... ufff.... strasno... koliko puta svi odvrnemo gas a nismo ni svesni sta moze da se desi... mozda se i trudimo da to ne cinimo tamo gde nije bezbedno ali... mora vise da se pazi... koliko god ovaj rizla decko bio kriv , ja vise krivim drustvo , iskvareno, trulo i bez ikakvih morala... setite se kako je svako od nas vozio prvog dana kada je stupio novi zakon... vecina se us*** od mogucih kazni a i verovatno je mnogima laknulo da ce mozda i biti bezbednije... da nas mozda i on priblizava nekim eu standardima... ponasanju...ali izleda da je novi zakon tu da samo uzima pare onima koji ih najmanje imaju... a nesrece se i dalje desavaju... 2 mlada zivota... jednom drustvo nije pruzilo ruku , drugom nije ni stiglo da pruzi ( mada koliko smo nisko pali... ni njemu ne bi pruzilo )... takodje... mislim da niste razumeli sszgo-a... a izgleda ni on vas... necu da ga branim ali nije on covek monstrum vec na drugi nacin sagledava sve ovo... a znam i da vi nikada ne bi npr. gadjali nekoga na motoru ili daleko bilo obarali... smirimo strasti... budimo ljudi... neka mirno pocivaju u miru... laka im crna zemlja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sszo bi pored razvijenih telasnih misica konacno mogao da pocne da razvija "misic" u glavi... (deca na ispasu, zabio se u nekoliko "komada" dece i td) mozda je to i sleng i njegov nacin obracanja u komunikaciji ali moderatori bi ovde trebalo da rade svoj posao (kao sto su i policajci u Novom Sadu trebali raditi svoj..) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan sszgo nema jaja a ni mozak, pojela ih hemija, sreća pa stoka zbog toga neće imati za koga da brine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svako nosi svoj krst, saucesce porodici , toliko zalosti,i gorcine u mom srcu.... a majmunu koji tockari preko pesackog .... zelim...ma neka ga razapnu na sred trga.... sad je kasno,nece pomoci i nece vratiti jedan zivot..ali ce mozda upozoriti neke druge .. dabogda crko idot,i neka ceo zivot razmislja u zatvoru.... morao je da stane na pesacki,,nije smeo brzo da vozi po gradu,da tockari,svi to mi znamo,ali znamo i gde smemo i nesmemo... i sam sam motorista,ali po gradu,na pesackim,itd nejurcam toliko i netockarim....i sam imam cerkicu koja sad puni 4 god,i od kad sam je dobio,,,pazim najvise na decu,za mene nije vazno.. ,pogresio je,kajanje mu nece pomoci,ni sudska kazna.,pretezak je to krst... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne kaze da pricamo na pamet Jel to je primer kulturnog vozaca?????? http://www.youtube.com/watch?v=FVvp7OdZtJI&feature=channel Obratite paznju na 2:49 !!!! pesak na pesackom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih vas sve zamolio da prekinete, i da prestanete da napadate SSZGOa.....decko je rekao da ima nesmotrenih pesaka, i to je tacno....naravno da dete od 12 godina ne moze da bude krivo, i to je jasno....decko koji je vozio i divljao je ako sam razumeo poginuo???????? Znaci kasno je i za dete i za krivca......ovo je nauk svima da se ne divlja po gradu..... Samo ne mogu da razumem vase frustracije da se sada ispaljujete na sszgou, vi bi ubili, robijali bi, uzeli bi pravdu u svoje ruke.......sta vas briga jel on ima decu ili ne, i to sto on ima dobru ribu????? Batalite se svadje i prepucavanja, idite provozajte jedan krug, nemojte svoju nervozu da ispaljujete u crnoj hronici i to svi na njega....cak vam smeta i sta pise ispod njegovog avatara??????????? Malo ste preterali, imali ste protest pre neki dan pa sto tamo niste izbacivali svoju negativnu energiju nego ste nasli to da radite u crnoj hronici.... Ovo je mesto gde se izjavljuje saucesce i diskutuje o situaciji a ne da se vi prepucavate i pretite jedni drugima...... Znaci, loptu spustite, i mirno i dostojanstveno recite sta imate a nemojte da pravite cirkus i svadju na ovakvom mestu.... Mislim da nije mesto da se ovde prepucavate i osudjujete jednog coveka zato sto vam se njegova recenica nije dopala.... Unapred vam se svima zahvaljujem:))))))))))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je moderator odradio svoj deo posla puna podrska sa moje strane!! Dzigorius isti taj koga branis se nije udostojio ni da izjavi saucesce a poceo je ono sto nije trebalo. A ako sam dobro procitao a mislim da jesam ni ti nisi to uradio sto je ljudski na ovoj temi Prema tome bolje ga nemoj braniti gledaj svoja posla!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... takodje... mislim da niste razumeli sszgo-a... a izgleda ni on vas... necu da ga branim ali nije on covek monstrum vec na drugi nacin sagledava sve ovo... a znam i da vi nikada ne bi npr. gadjali nekoga na motoru ili daleko bilo obarali... smirimo strasti... budimo ljudi... neka mirno pocivaju u miru... laka im crna zemlja... I oni manijaci, slovatelji, pedofili mozda nisu losi u dusi samo na svet gledaju sa druge tacke gledista!?! ??? > Daj ne brani sszgo-a, vidis da je bolesnik bas identican kao i ovaj sto je zakuco dete na pesackom prelazu! Zbog cega samo zato da bi kao i najbrzi i sszgo lecio svoje bolesne komplekse, nazalost nije racunao da takvo bezobzirno ponasanje moze da kosta jedan nevini zivot deteta (da nije mozda zurio baki po lek)? Zbog takvih me danas sramota da isteram motor na ulicu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Zbog takvih me danas sramota da isteram motor na ulicu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...