Darko Pg 1 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: podgorica Motocikl: yamaha r6,honda fmx 650,yamaha ttr. Prijavi odgovor kao problematičan E nije tako,niste isli iz Dubrovnika za Bari,nego iz Bara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad ti nemoj da cepidlacis....Bar,Dubrovnik...sve ti to dodje na isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan K 5 Napisano Januar 23, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kovin Motocikl: zx6r 2006, Aprilia RSV4 1000 - 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci, evo ja sada pregledah ovu vašu divnu retrospektivu SVAKA ĆAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Januar 23, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu ovu rutu ove godine ,i zanima me magistalni put u Italiji pored mora,kakav je ,ima li guzve , da li vredi ici magistalom ili peglati autoput ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...