Jump to content

Moto Zajednica

Hiro Honda iz Indije

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: BMW F650ST

Trenutno sam na prinudnom radu u Indiji, kao sto znate ovde se samo motori voze i to uglavnom Hiro Honda koja je kako kazu dobra ???  Za cene da vam nepricam koliko su ok, znaci motor od 150ccm je 1000 evra i to ispod cekica, e sasda mislio sam da uvezen jedan ovakav motor(uvoz nije problem tj transport, stavio bih ga u kontejner sa ostalom robom i pravac srbija)  evo linka http://www.herohonda.com/karizmazmr/index.html 

E sada da li je to ok, mislim da su bolji nego kinezi stim da su motori hondini....a za te pare i dok sam ovde..sta mislite o ovoj prici uopste? 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Cao,

Cini mi se da pise da je zapremina 223 cm3. Inace mLogo lepo izgleda, raspitaj se malo za eventualne mane ili slabosti modela.

Bas je lep, a verovatno je i kvalitetan, razmisli ti pa uvezi sebi, a mozes i jos po neki da ti isplati put ili transport.

Nemoj da se mislis, kupuj!  ;D

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: BMW F650ST

Pa ovde se vozi skoro samo oni ima po neka yama, i svi kazu da su motori dobri i delovi jeftini, nekvare se itd itd..inace, honda je potpisala ugovor sa Hiro da ce praviti motor koji prelazi sa litrom benzina 80km i to 30 godina...to su motori od 100 ccm ili tako nesto, uglavnom se oni voze ovde i to natovari se njih troje, cetrvoro nekada i petoro..ima brdo slika takvih a to je stvarno stvarnost ovde, tj totalna normala..

• Ne silazi, 6557 postova
  • Motocikl: konzerviran

Nisam ter'o Hero  :D

Al sam ter'o drugo nesto indijsko.

Moje je licno misljenje da je indijska roba daleko kvalitetnija od kineske.Barem kad su u pitanju te tehnicke drangulije

Njihova je industrija vec dugo,dugo vezana za zapadno evropsku i imali su od koga da nauce.Kinezi uglavnom kopiraju,cesto cak i bez odobrenja.Bitno im je da robu prodaju,kvalitet proporcionalan ceni.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja