Alex018 415 Napisano Jul 18, 2010 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, Nikon d60, Nikon d3000 ili canon 1000d. Meni licno najvise bi, koliko sam do sada cesljao po netu, odgovarao Nikon d3000. Canon mi je skup obzirom da za vecu cenu od oba nikona dobijam samo telo.d60 kazu da je stariji model od d3000 ali ne znam koji je bolji. d3000 mi nekako uliva najvise poverenja. Da li neko ima neko iskustvo i neke preporuke za aparat do 450-500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam sa D3000 dosta slika,klasican pocetnicki aparat...ako tije za pocetak super ! Ima problem sa Raw fotkama(ocajne su)probao sam sve da namestim ali nisam uspeo,lak jeza koriscenje i kolko znam kosta oko 250 eura ja mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_bombarder 2 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Canon 1000D je neuporedivo bolji fotoaparat od sva tri spomenuta, i ako si ga nasao negde sa 18-55 IS objektivom (sa stabilizacijom), uzmi obavezno, bices prezadovoljan. Imas ovde vise o njemu: http://pcfoto.biz/canon-eos-1000d-veliki-test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa kolezom crnim,dobar aparat za malo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Jul 26, 2010 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci ubedili ste me. kupujem hiljadarku canona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...