Motoholic 2331 Napisano Jul 17, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Afrikanci, jedan pripadnik vaše junačke sekte, sa dvojicom saputnika iz Bavarske sekte, uskoro će se obresti na Severnoameričkom kontinentu kod mene kući: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55697.0 Plan je da kad stignu servisiramo sva tri motora... Za BMW-e nema nikakvih problema, ali za Afriku imam problem to što nije nikada uvožena ovde u SAD pa nemam kome da se obratim ovde u lokalu u vezi odgovarajućih delova. Dakle zamolio bih vas da pogledate ovaj spisak dole, i kažete mi ako znate serijske brojeve ili dimenzije ovih delova. Probaću da ih na osnovu toga naručim kod Hondinog dilera, a ako ih nemaju da onda naručujem iz Evrope. Motocikl je Africa Twin 750 RD07: - Prednji lančanik - Zadnji lančanik - Lanac - Pločice za prednju kočnicu (i jel' Afrika ima jedan disk napred ili dva?) - Ležaj volana (i kad se menja jel' treba još neki deo oko njega da se zameni?) - Filter za ulje - Filter za vazduh Takođe bi mi bilo korisno ako znate koji od ovih delova pašu na Afriku sa drugih Hondinih modela. Zahvaljujem unapred na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 17, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je naj jednostavnije da da sve pribavis odavde...http://www.wemoto.com/bikes/Honda/XRV_750_P_Africa_Twin_RD07/93-94/ Inace RD 07 ima dva diska napred.Svi delovi osim filtera ulja su specificni za taj model tako da ja ne bih gubio vreme kod dilera u USA jer znam da njihove baze ne poznaju model XRV. Aj' sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 18, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem, izgleda da stvarno imaju sve što mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ne zaboravi nam, molim te, po neku sličicu Afrike u Americi To se ipak ne vidja svaki dan Hvaaaala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 29, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan I ne zaboravi nam, molim te, po neku sličicu Afrike u Americi To se ipak ne vidja svaki dan Hvaaaala Samo za tebe... Kalifornija, Ruta 1: P.S. Na Afriku pasuju delovi sa Honde XR 650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...