HoochieMan 30 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas, i prosto sam u konfliktu sam sa sobom dok ga postavljam. Dobar prijatelj me je zamolio da mu pomognem, i ne mogu da ga odbijem. Registrovan je na forumu, ali je imao svoj razlog da me zamoli da oglas postavim u njegovo ime. Cela naša sekta vozača Vfr-a ga je odgovarala od namere, ali je Mare tvrdoglavo rešio da proda motor. A u pitanju je izuzetno očuvan primerak Vfr-a. Vozio sam ga puno puta, i u protekle tri godine gledam Mareta kako ga fanatično voli i čuva, čak i za moje pojmove. Stanje motora na slici je everyday- stanje motora, čovek ga je zaista negovao, činjenica koja puno toga objašnjava. Mašina je utegnuta i održavana, početkom sezone je zamenio lanac/lančanike, stavio je i onaj Joškin regler. Proizveden je 1995, ne znam kada je bila prva registracija, i na km satu piše 33600km (mada, ovo je Vfr, tako da je ovaj podatak manje bitan) ). Gume Pireli Diablo sa još dosta hiljada ispred sebe. Ono što najiskrenije kažem je, da sam oklevao sa ispunjenjem Maretove molbe da postavim oglas. Lomio sam se čak i da sam uletim i da ga kupim, obzirom na cenu za koju ga daje (2300 evra), i jedini razlog što nisam je što nisam u stanju da se odreknem svog motora. Vezan sam za njega patološki, kao i Milica, koja bi me doslovno osakatila. Da nije tako, vozio bih ovaj Vfr. Nadam se i dalje da će mu proći fijuk koji ga je uhvatio i da će ga povući iz oglasa. Mareta možete dobiti na 065/ 333 0147, ako neko želi može i mene kontaktirati na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jul 19, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mogla jos koja slika, ne bi bilo lose. Da li je sta radjeno na motoru osim redovnog odrzavanja, da li je sta farbano na motoru ili je stanje fabricko ? Mozda bi bilo interesantno da se napise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamoliću Mareta da ufotka još koju umetničku sliku za oglas... A u međuvremenu, iskoristiću 15-ak minuta da sa svog harda proberem nekoliko slika sa prošlih putovanja... Nacionalni park Sutjeska- Zelengora i Tjentište... Vfr je stigao i na Ostrog... Na more... ... ovim motorom bih zaista krenuo na kraj sveta. Osećam se skoro kao da sam dao svoj motor u oglase, toliko km smo prošli zajedno da ga znam u šraf. Voleo bih da budući jahač bude neko ko će poštovati i paziti ovu mašinu, koja će mu zauzvrat dati neočekivanu količinu zadovoljstva. Da li je sta radjeno na motoru osim redovnog odrzavanja, da li je sta farbano na motoru ili je stanje fabricko ? Mozda bi bilo interesantno da se napise. Citiraću Alju, "revolutiona", čoveka koga vanredno poštujem: "Vfr je motor za Srbe". Na ovom Vfr nije nikad menjan nijedan lanac u mašini jer ih nema, nije otvarana mašina jer nisam čuo za Vfr koga je neko uspeo da ubije- to je jedna izdržljiva mrcina od V4 agregata sa svojih sirovih 100ks, koju će naslediti i voziti i vaša deca. Maretov Vfr je redovno održavan, utegnut je od karbona do auspuha, i svi potrošni materijali su menjani redovno kako fabrika zapoveda. Boja je ovakva izašla iz Hondine fabrike, i ulepšavala je svet od tada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan O njemu mogu reći da je društven motor. U društvu ne konzumira alkohol, već ga samo pojite benzinom i biće vam zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 20, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Šta hoće da kupi Mare ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre Vfr-a je vozio gsxr-a, sa koga je imao ozbiljan pad od koga se dosta dugo oporavljao. Motor je prodao havarisan, i hladio se jedno duže vreme, nakon čega je kupio svog Vfr-a. On je tip ličnosti koji u duši voli imidž R-a. Voli tu šminku više nego išta. Ne voli da vozi agresivno, ne vozi ni ludo, ne razvlači, ali voli da vozi R, da izgleda, i da čuje 4 u redu. Ošacovao je nekog Srad-a sa Lucky Strike šarom, konkretan primerak koji meni ne liči ni na šta. Mislim da za pare koje mu traže ima bolji izbor. Nisam pričao sa njim o tome, ali mislim da bi se mogla napraviti i kombinacija zamene. Gojko, ako ti padne na um nešto, zovni ga- predloži! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep primerak! :o Nek je srećno sa prodajom i da ostane u takvom stanju još dugo,dugo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da li tvog drugara zanima zamena za Transalpa 600 95 godište . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Traži nešto agresivnije... Hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Poznati mi nesto ovi motori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poznati mi nesto ovi motori. Vidimo se na stazi uskoro, posle Grčke vraćam žvake na točkove ;D Korekcija cene- 2500. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je registrovan motor i do kada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Respekt...vredi svaku paru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vfr familija je od danas bogatija za novog, vrednog člana. Plavom Vfr-u nisam mogao poželeti da dobije boljeg jahača, i srce mi je bilo puno kada sam danas video da će ga jahati čovek koji će znati da ga ceni. Pred njima su sada nova putovanja, četiri strane sveta, i mnogo srećnih hiljada km. Imenjače, čestitam ti na dobrom izboru, i želim ti veliku dobrodošlicu u Vfr familiju!!! Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na svemu HoochieMan. Jednostavno nisam mogao da zamislim bolji motor od legendarnog RC36!!! Oduševljen sam njime i mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Avgust 30, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E neka je sa srecom ! Mnogo lep primerak, da ne kazem retko lep ! Mada je meni VTR nekako........jaci, uzi, laksi ,povozniji, divljiji itd. itd. hocu reci da nekako vise pristaje uz nas mlade ! ;D ;D ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan E neka je sa srecom ! Mnogo lep primerak, da ne kazem retko lep ! Mada je meni VTR nekako........jaci, uzi, laksi ,povozniji, divljiji itd. itd. hocu reci da nekako vise pristaje uz nas mlade ! ;D ;D ! Hvala kolega, e vi mladi...ccc, vi bi samo da jurite, samo da je brzo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...