Jump to content

Moto Zajednica

Udes u Kragujevcu, naselje Vasariste

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Sve sto sam ja rekao je hipoteticki.

Uff od toga tera segu a ja sam ozbiljan. Nikoga ja ne branim samo kazem da se greske desavaju. Ljudi imaju puno briga, tesko se zivi. Mnogo im je na umu pa ponekad zaborave da daju zmigavac, lose procene situaciju... Ne zato sto jure da nas ubiju nego jednostavno se desi. A prebrza voznja u uslovima gde to nije bezbedno  :-\

Posto je ocigledno da se nemozemo sloziti, ti bigbad izlazi na trougao i STOP i racunaj da ovi drugi idu ispod ogranicenja i nadaj se da ces bezbedno svaki put da izadjes i da se ukljucis.......ja cu uvek da sacekam i sigurno cu duze da zivim od takvog razmisljanja koje ti nudis i ta cura koja je maloumno izletela......

Ma i ja vozim defanzivno, cak sam siguran da defanzivnije od tebe vozim. Vozim bezbedno kolko mogu, nikad ne obaram skroz do kraja( ko da to moj motor moze  ;D ), ne upadam svesno u makazice, trudim se da preticem bezbedno, itd itd. Volim svoj zivot i gledam da mi sto bolje i duze prodje. Da sto vise vidim i cujem. A videcu ako bezbedno stizem tamo. E bas iz tog razloga kojeg si rekao da ona pazi na stop da gleda lepo isto i Yugo treba da pazi na neku kretenku koja je namerno prosla na rizik ili lose procenila situaciju. Kad god osetim da sam i najmanje ugrozen ja oduzimam gas, kocim, izbegavam. Nekad mi to stvarno kvari ugodjaj u voznji  :-\ Jebiga ne volim bolnice :D

Al dobro je. Moraju misljenja da nam se razlikuju. Jer da smo svi isti bilo bi dosadno! ;)

Cekamo info o kolegi! Zivi bili pa se vidimo na pivu!

A da, ja cesto vozim kad popijem. Al bezbedno opet!  ;) Sporije dosta nego obicno :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1137 postova

a ja ti idem ulicom, kad ono iskocise nemci, njih dvoica

prvi je Hekler drugi je Koh, tako se zovu...

i vidim ja nisu oni nesto druzeljubivi, i vade pucaljke da opljackaju neku babu

baba se uzjoguni i krene da bezi kad ih je videla da prilaze onago nedruzeljubivi

dodje do pesackog, pogleda levo, pogleda desno, nigde nikog...

e zvoni mi mob nastavim kasnije...

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 250

Da sumiramo,

svi ste u pravu!

I da se zna:

kolega ce biti ok,imamo mi dobre doktore sta god pricali....

Devojka jeste kriva,ali kao sto BigBad rece,bas zbog nepregledne raskrsnice,uslovima puta,itd...smatram vozaca Yuga vise krivim. Devojka je stala na stop,pa na liniju preglednosti (da se razumemo da je znak stop udaljen jedno 3-4m od linije preglednosti,laicki objasnjeno),znaci stala,verovatno pogledala levo-desno. vozac Yuga ide 60kmh preko dozvoljene brzine,ne stize da reaguje kako treba (alkohol,lose kocnice,gomila drugih razloga),pokusava da je izbegne,ali nije kocio ni malo (po recima povredjenog kolege).Kaci,rikosetira dijagonalno u naseg kolegu koji sedi na motoru i pusi cigaru...Ali cim sam ga upitao ko je kriv,odmah mi je rekao VOZAC YUGA. I da ponovim,niko pri zdravom razumu,ne bi ni jedan auto,a kamoli YUGA terao 90-100kmh na tom putu! hajde da je neobelezeno,lose osvetljeno ili slicno...bas naprotiv,stalno na tom potezu ima neko lupanje (k'o u inat),i nisu dzabe postavljena tolika ogledala,znakovi,sveze obelezen kolovoz,dobra osvetljenost. Milion puta sam vozio tim istim putem,pogotovu sada kad je sezona kupanja na Sumarickom jezeru i isto toliko puta sam bio u situaciji da mi neko izleti iz neke bocne ulice na tom istom putu,ali sam se pridrzavao ogranicenja (a neki put ga "puknem" na 60kmh) i pazi cuda....nista,normalno sam stao ili usporio i propustio...(u fazonu " jebem ti budalu,bolje ga pusti,jaci je...") tj. odreagovao sasvim normalno,a da sam terao ko ovaj Yuga,cisto sumnjam. A garantujem da se svakom ko je vozio tim putem isto desilo,bilo kolima,autobusom,traktorom,YUGOM...pogotovu Kragujevcani,Znaci devojka je stala,krenula i onda je usledio karambol. Ubacite tu cinjenicu. Ali takodje mislim da je malo suludo da mi sad ovde vrsimo virtualni uvidjaj.

Vozac Yuga i nas  kolega su sjebani pa su sjebani,jebes gomilu gvozdja.

I kao sto rekoh,uzrok,posledica,kolateralna steta (uvek je ima)....al ko na djavo,uvek su najslabiji kolaterala,u ovom slucaju mi bajkeri.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja