Lazić 129 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znak je postavljen pre oko mesec dana, kamera je od ranije, al` dodje mu na isto... :angry: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Biće drž mu nane glavu , bar koliko ja vidim..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Malo više o tim sistemima.... KLIK OVDE PA VIDI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkmoon 41 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro, vreme je da se i ja jos jednom oglasim u ovoj mojoj temi. Posto je samo jako mali broj ljudi shvatio poentu ove teme moracu da je zakljucam. Zao mi je sto toliko mnogo ljudi i dalje razmislja samo o tome kako da za*ebe sistem i kako da prodje nekaznjeno. Samo nekolicina vas je shvatila da je ova tema bila postavljena kako bi se ljudi informisali o tome gde sve u gradu treba posebno da obrate paznju na brzinu voznje ako ne zbog svoje bezbednosti, onda zbog bezbednosti drugih. Trebalo je samo da napisete da li i gde ste videli kameru i da li imate informacije o tome da li su pocele da se salju kazne. Nista vise. A naravno, kako je to obicaj u ovoj nasoj divnoj zemlji, vecina je odmah krenula sa pricama kako ce da ide i da unistava kamere da ih ne bi slikale. To je zaista sramota! Ako neko bude imao zelju da pise jos o ovako nekoj temi morace sam da otvori novu temu posto je ova zaista izgubila svaki smisao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...