Jump to content

Moto Zajednica

PRVA FUNKCIONALNA SPEED KAMERA U BEOGRADU

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Znak je postavljen pre oko mesec dana, kamera je od ranije, al` dodje mu na isto... :angry:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: /

E pa dobro, vreme je da se i ja jos jednom oglasim u ovoj mojoj temi.

Posto je samo jako mali broj ljudi shvatio poentu ove teme moracu da je zakljucam. Zao mi je sto toliko mnogo ljudi i dalje razmislja samo o tome kako da za*ebe sistem i kako da prodje nekaznjeno. Samo nekolicina vas je shvatila da je ova tema bila postavljena kako bi se ljudi informisali o tome gde sve u gradu treba posebno da obrate paznju na brzinu voznje ako ne zbog svoje bezbednosti, onda zbog bezbednosti drugih. Trebalo je samo da napisete da li i gde ste videli kameru i da li imate informacije o tome da li su pocele da se salju kazne. Nista vise. A naravno, kako je to obicaj u ovoj nasoj divnoj zemlji, vecina je odmah krenula sa pricama kako ce da ide i da unistava kamere da ih ne bi slikale. To je zaista sramota!

Ako neko bude imao zelju da pise jos o ovako nekoj temi morace sam da otvori novu temu posto je ova zaista izgubila svaki smisao.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja