valerian 0 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena u Londonuu maju prosle godine(2009) jako malo koristena,provozana 10-15 puta dok nisam skontao da mi je velika ;D model BOSS 2000 velicina XXL =63/64 1350gr. u Verano Motors-u koji je zvanicni za UVEX kod nas ,je cena oko 200e trenutno kaciga je odlicno ocuvana,nije ostecena ni spolja ni iznutra , kao nova. sem sto je jedan gornji desni usisnik vazduha ostecen. tacnije "nema ga" kolega motoras sa malo jacim rukama je hteo da ga otvori i od siline povlacenja ga odvalio...tako da je kaciga ostala bez tih vratanaca sa spoljne strane. slike saljem na email ponude na PP. ili na 063-231-731 moze i zamena za neki mobilni srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Taj odvaljeni usisnik... Imas li ga jos? Ako moze postavi koju sliku, i naravno cenu. Ako ti je lakse mail-om onda luckyvladano@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valerian 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam vam slike. pa nema te plastike,rekao sam da je otkinuta ,i negde sam je zagubio... ajde posto je navala velika, red bi bio da postavim slike, lakse nego svima ponaosob da saljem :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valerian 0 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan aj kad ste navalili . ;D cena 70e kesh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...