u2020bullet 123 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ocuh trenutno gleda da nabavi navigaciju ali ne zna kako da odabere jer je nikada nije koristio, pa sam ja mislio da je pametnije da pitam ovde za savet. normalno, cena da je u nekim granicama razuma. ako moze neko da preporuci koja bi mu bila najbolja hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim blueberry navigaciju,kinez jeste ali je jeftin i dobro radi.koristi igo softver i dosta je jednostavan za koriscenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan jel ima ovako problema sa sporednim ulicama i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam primetio probleme,jako sam zadovoljan,cak sam zadovoljniji nego sa garminom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ovajj...blueberry je marka. koji je tacno model te navigacije? da znam da mu pogledam kad budem isao do grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo sa ekranom od 5inca on je model 510 a ima 511 ima 432 koji je nesto manji ali jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala pogledacu kad budem isao u grad pa javljam sta sam uradio (mada verovatno nista do vikenda posto i on mora videti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro se prodavao Blueberry na forumu, pogledaj oglase. Sve preporuke i ja ga imam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo da ti kazem da sam i ja pazario proletos 2 navigacije , jednu bluberry i mio 200 . Po meni je bluberry mnogo bolji , fabricki su dali memorisku karticu od 2g sa svim kartama evrope i scg route . ekran e veliki . dijagonala je je 11ili 4.3 ! koristi igo8 platformu zakoju je mnogo lakse naci mape nego za garmin . to mogu i da ti ustupim i po ceni koliko sam platio , naravno jos je u garanciji . ovaj bluberry ima sve zivo sto trba da ima jedan gps uredjaj . a kupio sam zbog toga sto sam video da ih gomila taksita koristi . kazem mogu da ti ustupim jer jaove godine sigurno necu ici nigde zbog spajanja moje firme sa drugom .pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10192 Napisano Jul 15, 2010 4_tocka_i_karoserija, 2088 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @pexon - uz Blueberry si na kartici dobio SCG Route (Garminovu mapu) ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam brate dobio garmin posto je ovo platforma igo8 , sasvim se razlikuje od garmina ali ima sve zivo i scg deteljne karte , stu takvu je koristio komsija kad je dosao iz nemacke . ako ti treba garmin imam coveka ali je sada na odmoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10192 Napisano Jul 15, 2010 4_tocka_i_karoserija, 2088 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne treba mi nego si napisao da si dobio SCG Route pa se začudih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan sto se cudis ? mislis da samo garmin ima mape scg ? imam i mio i on sve , al sve to dzaba kad od odmora nema nista ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10192 Napisano Jul 15, 2010 4_tocka_i_karoserija, 2088 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo Garminova mapa se zove SCG Route. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi treba pomoc oko Blueberry navigacije,za 2 dana idem za Nemacku a tek sad sam video da u navigaciji nema NEMACKE.Jel moze neko da mi objasni kako da update-ujem moje sadasnje mape,to jest da ubacim Nemacku???Hvala puno na pomoci ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde,imas objasnjeno gde da skines mape i kako da ih instaliras http://www.gps-srbija.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 15, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem modele 500 ili 432 Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...