Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Subota ujutro i krecemo na cuveni euripien bike week Faaker See kod Villacha. Vozimo po lepoj dezeli a u Kranjskoj Gori strahoviti udes,motor na pola livade,50-tak metara van puta i auto u levoj traci,policija,strasno,automatski oduzimam gas i vozim pazljivije. Penjemo se preko Korenjskog Sedla,naviru mi secanja na pocetak osamdesetih kada sam tuda isao ficom u Villach,kupovali kafu i druge gluposti i uvek strepnja od carine,a sada nema ni granicnog prelaza. Polako se spustamo,nagib je strahovit,nekada je tu na srpskom pisalo"ubaci u prvu brzinu"motori se krecu u velikom broju. Doci u Villach a ne otici u Louis u shoping bilo bi stvarno lose.Pogledajte tablicu. Kupovina je obavljenja i pravac skup,motori prolaze stalno,ludnica,to treba doziveti,recima se to ne moze preneti.Atmosfera me podseca na skup u Farou,ludnica,ludnica...........evo slika pa uzivajte. Jednoglasno smo konstantovali,posto vecina ove slovenacke ekipu nju poznaje,da ovakav bike bi odgovarao nasoj Zoki,Zoko sta kazes! Poznati likovi Idemo dalje Na skupu srecem Dragu predsednika MC Freising Riders i poziva da uvece dodjemo na klupsku zurku u Kranj,sto normalno i prihvatamo. Bilo je i ica i pica i .......... a za rastanak "Za Beograd........" Sve u svemu extra,mada sam morao dan ranije da se vratim od planiranog,trebalo je jos malo da se obidje,ali dosta za ovu godinu,tri puta sam bio u Sloveniji,mada imaju dobre zimske zurke Klikom na sliku uvecavate je i bice jasnija. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4784 Napisano Septembar 18, 2010 Ne silazi, 5559 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Pero, ovo se stvarno isplati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 3, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pero brate,uspio si u zivotu...svuda te ima Zbog takvih kao ti je dobro sto su skinuli vize ....nama jos nisu... Ne daj da ti vjetar obara motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pero brate,uspio si u zivotu...svuda te ima Zbog takvih kao ti je dobro sto su skinuli vize ....nama jos nisu... Ne daj da ti vjetar obara motor Skidaju i vama,mada to nije presudno,i pre ukidanja lako sam dobijao vizu,sta cu kada sam penzioner! Sledece godine idemo na malo dalje ture,pa izvoli brate sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...