japanx 211 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne mogu da verujem, motor je bio parkiran par dana zbog problema sa silen blokovima bas u tom istom zadnjem tocku.. Na samom uglu Resavske i Srpskih vladara gde i danju i nocu prolaze ljudi, kamera od banke direktno bije na motor i LOPOVCINA ruka mu se osusila se odvazi da skine ceo tocak sa sve osovinom i lancanikom zadnjim.. Sutra idem u policiju da prijavim, a SAD u banku i Studio B da im pokupim snimak.. Dakle, lopove, ako citas ovo (a verujem da citas) bolje ti je da lepo doneses i ostavis tocak u Savsku 31 ispred radnje JAPAN-X autodelovi jer cu te naci i tako mi boga zatvoriti u podrum na 10 dana da jedes svoja govna.. Imas fore do 00.00h veceras a ja vec danas idem po snimak, saznacu ko si jer nema mnogo takvih motora i felni ostecenih na odredjenim mestima koje ja samo znam. Kad su poceli da kradu tako beskrupolozno na sred osvetljene i najsnimanije raskrsnice, mogu da zamislim sta rade po mraku.. Dakle lopove, dajem ti sansu.. Veruj mi da se isplati!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam tuda pre par dana i video motor da cuci bez tocka..Stvarno ne mogu da verujem da su ga na sred najprometnije raskrsnice skinuli i ostavili na zadnjoj viljusci. Kamera banke je tacno uperena na to mesto,a misliom i da saobracajna policija ima kamere na toj raskrsnici. Nema opustanja ljudi,neprijatelj vreba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam prolazio ujutro oko 8 i video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da su ti ukrali zadnji tocak ??? strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 13, 2010 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce video, pomislio sam da ti se izbusila guma.... kakav bedak. Precesljaj malo oglase po netu vidi dali je neko u skorije vreme trazio zadnji tocak za Kingroad-a. Pozovi i njihov servis vidi dali im je takodje neko trazio.... Kako bi im olupao tocak o glavu sve dok ne iskrivim felnu pa bi mi kupili nov! Pitanje dali bi i prepoznao svoj tocak ako nema nesto specificno na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 13, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga ja par puta sa i bez točka. Moram samo nešto da ti kažem. Meni je dok je stajao onako iskrivljen na ćopavoj (kao da će sam da padne od sebe) izgledao kao da je tu ostavljen i zaboravljen što je verovatno i ponukalo lopinu da ti skine točak Daleko bilo da opravdavam postupak ali ipak treba voditi računa kako ostavljamo motor na ulici Nadam se da se ne ljutiš što sam ti ovo napisao Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ostavljen jer imam drugi i dok resim zadnje silent blokove i te srafove.. jbg racunam da je kinez i da nema tu sta da se krade a posebno nisam pomisljao da ce neko ukrasti lancanik koji je pred zamenu i zadnju felnu u kojoj su propali silenti felna je specificna po dva udara i prepoznacu je cim je vidim a kad uhvatim lopova, prvo cu da ga prebijem pa posle da ga slikam za internet.. Ko me zna licno, zna da ne pricam u prazno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Jul 13, 2010 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan a majko!! pa stvarno su postali nenormalni!! pa šta može zaraditi i kome to može prodati!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sinoć prolazim tuda i prolete mi kroz glavu "Kuku, nisu viljda ukarli čoveku zadnji točak?!?!" kad ono... Inače, kad god prođem tuda, obavezno bacim oko na taj tvoj sivo-crni Kinroad, čisto da vidim da li je vlasnik nešto novo radio na njemu, nisam ni znao da je vlasnik član foruma... Baš bedak... Ako ga navataš, nateraj ga da pojede komplet točak! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, neko rece da je pre par dana video taj motor bez tocka.Ti si to tek juce provalio? Kinez ili ne, da ga ostavis danima van vidokruga i ne znas sta se desava sa njim, pravo da ti kazem, bilo bi cudno da je ostao netaknut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8485 Napisano Jul 14, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan citam na MAS forumu liku u toku noci ispred zgrade ukrali 4 karburatora sa gsx u zarkovu( cini mi se) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno.. Stavljajte alarme..20-30 evara .. bar bi govno pistalo Ako je vredniji motor (a svaki je vredan) alarm sa dojavom..a moze i gps-pratnja.. Pa da.. ta 4 karburatora vrede bar 2-3 glave..neko dobije 50-100 i 2 minuta straha.. Skoro sam kupio i veliki debeli lanac..sa dobrim katancem..i stalno podmicujem komsijinu kerinu..koja kunja na 1, 5m od motora i auta..zajedno sa alarmom..to bi bilo najbolje cuvanje koje je moguce.. dodao bi i kljusad okolo, al to moze da se robija..kao onaj sa udicama u sedistu golfa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne skrecem sa teme ali kada ste pomenuli GPS, mozda je najeftinije saktiri stari mob tel i zakaciti ga nai punjac (ali da ipak baterija traje dva tri dana) i akumulator, kartica 064 i ortak lokator, jeftino a mozes sam da ga trazis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, sakrijes ga u unutrasnju gumu, pa kad ti skinu tocak, tacno znas gde da trazis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, sakrijes ga u unutrasnju gumu, pa kad ti skinu tocak, tacno znas gde da trazis.... Ni GPS ti nije u gumi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 14, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne skrecem sa teme ali kada ste pomenuli GPS, mozda je najeftinije saktiri stari mob tel i zakaciti ga nai punjac (ali da ipak baterija traje dva tri dana) i akumulator, kartica 064 i ortak lokator, jeftino a mozes sam da ga trazis... Moze ovo i bez ortak-lokatora,jednostavno,kad nestane motor,javis pandurima da je telefon ostao tu,oni zovu operatera i nadju ga za 10min.. Ima onih jeftinih nokija kojima baterija drzi po 5-6 dana bez problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da se vratimo na temu,.. aj okaci snimak sa sigurnosne kamere ako imas... jbg vise ociju vise vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti da ga nadjes!! ( a i tocak ) . Ako se ne varam , tu je neka banka ili sl.? Cudi me da NIKO nista nije video, dezurni cuvar , obezbedjenje npr. Mada ,i meni su peljesili kineza ispred "Politike" u po bela dana i nikp nista! Ocigledno ne vazi onaj rezon sa kojim ostavljam(o) nase motore bez sajli, katanaca, disk lok-ova i koje cega jer " to su kinezi..ko ce to da marise..". I mali savet iz iskustva: Ne pricajte javno sta bi ste uradili lopovu kada ga nadjete ! Just do it!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko pola cetiri..ja da legnem kad cujem pip.pip.pip.. Istcim na terasu u gacama naravno..ja sam u prizemlju i mogu da preskocim do motora... Kao tisina..kad se u daljni cuju vrata i auto odlazi... Hm..sada je tandzara naslonjena uz prozor :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam tvoj motor i odmah mi je palo napamet da je ukraden tocak mada mi je zdrav razum govorio da je to nemoguce.Bas su se izbezobrazili a sto se tice toga da niko nije reagovao pa verovatno su mislili da vlasnik nesto popravlja.Zelim ti da nadjes tocak.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio da je skrsen... ja sam ga video...ali to je bilo pre 11.07 sigurno!!! eto, cisto da imas nekakav reper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jul 29, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan jbg,shvatili ljudi šta valja pa počeli da kradu i kineze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan jbg,shvatili ljudi šta valja pa počeli da kradu i kineze... vazi... to je neki kreten...ne zna jadan ni sta je, mislio da je harli * (svaki coper,za ljude koji nista ne znaju o motorima, je harli) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...