Jump to content

Moto Zajednica

MOTO SKUP "TRIUMPH" Zajecar 06.07.08 avgust 2010

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: VN 750 custom

izbor grupa fantastican, zato mozda i dodjem na par sati i prevalim vise od 500km da skupim drustvo, motore.....jbg obaveze ujutru

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ol' dirty bastard, 610 postova
  • Motocikl: TDM

Za one koji dolaze iz pravca Paracina preporucujem malo duzi ali mnogo bolji put preko Bora,jer radovi jos uvek traju.

Djokicu jel placas ulaz ovima iz vojvodine da povedem neku sirotinju iz ns ?  :D :D :D

Javi se ako dolazis,imas broj.ce dam po neko pivce...

Gosti vec stigli,ove dlakave i tetovirane dame su iz Rumunije....ili Bugarske....  ::)

l04Fg_img6455large.jpg

A ovaj u beloj majci(moj prijatelj) je bio toliko pijan da zamalo da me ubedi da kupim 10 komada:

B4Jcj_img6457large.jpg

Btw,juce je bilo mnooogooo ljudi !

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Zajecarci prave odlicne moto skupove, da je tako dokazali su i ovom prilikom.Veliki broj bajkera bio prisutan, lokacija na odlicnom mestu, profi bina(ozvucenje "ubija" ;D ) pasulj i gulas pripremljeniu u dovoljnoj kolicini, provereno jer smo "morali"   :D da trazimo repete,vredni domacini koji su non stop bili na  usluzi.Ulaz je bio 400 dindzi i za to se dobio bon za rucak, bon za jedno pice gratis i privezak za kluceve MK "Triumph".Toaleta je  bilo u "dovljnoj" kolicini, cistih, provereno  ;).Isto tako je bilo  izvedeno 5 ili 6 cesmi sa gradskog vodovoda gde su ljudi mogli potraziti osvezenje.Vreme je posluzilo idealno,nigde ni jednog jedinog oblacka, neki su se cak zalili da je prevruce, al kako sad svima ugoditi  :D

Jedina zamerka, isuvise policije(saobracane) za moj ukus u samom moto  kampu koji se setaju sa onim svojim lizalicama i nesto ih nervozno vrte u rukama ko bubnjari svoje palice  ;D, a medju njima je bio jedan bas debeljan koji i kad je isao po stazi kojom se ulazilo i izlazilo iz kampa, isao je sredinom kao serif i nije ga zanimalo sto iza sebe stvara kolonu. ??? 8)

Par fotki.

uZ8gF_dsc00603k.jpg

mzt4V_dsc00602r.jpg

Pit iz Nis

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Debeli lad  :D

fEDkO_dsc00591u.jpg

Putnici sa istoka i bliskog istoka.

Ih0cN_dsc00595z.jpg

CW6Lx_dsc00596y.jpg

Njihov bajk.

NAJOC_dsc00593d.jpg

32Stl_dsc00597g.jpg

toCCF_dsc00598i.jpg

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak

Odlican skup, malo vise pijanih klinaca zbog gitarijade ali nije strasno.Sto se tice policije - pa recimo da ni njih ne krivim, i njima neko naredjuje a vecina je bila maksimalno korektna.Sve pohvale za organizatora

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Sta je bilo sa ovim likom? Nije li zadobio teze povrede? Nije li neko povredjen iz publike?

fI3OM_img7171.jpg

Inace skup je bio odlican. Odlicna organizacija, dobra posecenost, super svirka. Svaka cast!

• Ol' dirty bastard, 610 postova
  • Motocikl: TDM

Sta je bilo sa ovim likom? Nije li zadobio teze povrede? Nije li neko povredjen iz publike?

cuo sam da je povredjena jedna devojka,kao ispao mu motor,on se docekao na noge a motor odklizao u publiku-svi pobegli na vreme a ta devojka nije uspela od straha ni da se makne i pokosio je.

cuo sam od vise ljudi da je povredjena devojka,a dal' se bas ovako desilo to ne znam sigurno.

Dal je neko slikao kad je fabijanovic na quadu vozio sestoricu, jedan od tih sest sam ja :)

mozda bi i snimio da se to desavalo na istom mestu kao i svake godine. nije mi jasno sta im bi'.

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250

DJokicu ne pokaza ti meni slike sa onim ribama iz komsiluka ! Nisu lose al su brate mnogo tetovirane  :D :D :D

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Kao i prosle godine tako i ove mnogi drugi skupovi ostase u senci Zajecarskog,tri predivna dana u Zajecaru.Svaka cast.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja