N.F.S. 22201 Napisano April 17, 2014 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Spremam jos jedan mod koji bi trebalo da dodatno popravi performanse ovog sjajnog motora! Rec je o zameni fabrickih bobina za neke sa toplijom varnicom koje bi lakse palile ovo etanolom razblazeno gorivo... Otpor fabrickih bobina po paru svecica je 2.6 oma, sto ce reci da donator novih moze biti cbr1000rr 04-07 godista sa otporom 1.3 po bobini. (dve u seriji taman 2.6) Uz 10kW "topliju" varnicu ocekujem primetnije bolje sagorevanje. Tok radova i utiske cu podeliti sa vama, ovo je mod koji se "preko" bas praktikuje na starijim sistemima paljenja i utisci su strasno pozitivni. Kolega EBAY sa istoimenog sajta ce dopremiti gore pomenute bobine po petini cene koja se u Srbiji trazi, kabliranje vec zavrseno sto bi se reklo samo da ustekam... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 24, 2014 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam mogao i zasebnu temu da otvorim... Elem. stigle bobine, kabliranje zavrseno, javljam se po ugradnji Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Januar 26, 2015 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sacekao da se kilometara nabere pa da utiske javim... Mozda sam previse euforicno ocekivao nesto! Sem placebo efekta da iskren budem nista dobio nisam... Ponasanje motora isto, ne skace i otima se iz ruku, hhhhh... Ovaj bi mod znacio nekome ko ne odrzava kontakte i kablove, gde patina i prljavstina sprecavaju normalan rad, meni ciscenje i odrzavanje predstavlja zadovoljstvo kao i sama voznja... Ostaju ugradjene, ako nista smanjih ukupnu tezinu motora koja inace nije smetala ni Hondi ni meni . Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 11, 2016 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Poz Nenad. Odlicne eksperimente si napravio. Najvise me zanima onaj izduv, 60mm...... od tankozidnog inoksa ili ....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Octobar 11, 2016 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hhhhhh, nije izduv vec grana na koju leze Robertov "slip on" kako se popularno kaze, vide se i nosaci opruga koje top na mestu drze.. Mada, gledam slike koje postavih... Stvarno lici na neki od GP izduva. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Decembar 1, 2018 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas ovu Hondu iz teme, stoji u hangaru prijatelja koji nije medju nama na zalost vise... Presla 146000km, upalih je "na trecu" posle bez malo godinu dana stajanja.... Koji je to motor ljudi! Radi zdravo i mirno, kao da nije ni gasena.... Ne prave ih vise tako... Sve same reciklaze i minijature plasticne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Decembar 1, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, N.F.S. je napisao: Vedeh danas ovu Hondu iz teme, stoji u hangaru prijatelja koji nije medju nama na zalost vise... Presla 146000km, upalih je "na trecu" posle bez malo godinu dana stajanja.... Koji je to motor ljudi! Radi zdravo i mirno, kao da nije ni gasena.... Ne prave ih vise tako... Sve same reciklaze i minijature plasticne... Već sam pisao, nema više onog kvaliteta koji je bio do kraja devedesetih. Danas, sve šminka i kozmetika, a što se gabarita tiče samo se točkovi vide ispod vozača. Sećam se još ko mladić... "jebote, osetiš ispod sebe mašinu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Decembar 1, 2018 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Malo su preterali danas sa kopiranjem moto gp masina koje voze kepeci od 160cm i 50kg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajka 0 Napisano Mart 17, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Foča Motocikl: Cbr 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan On 12.8.2010. at 17:23, N.F.S. je napisao: Nadjoh na zive muke fabricke izduve i grane! Skinuh "galamdziju" lea i sada uzivam u tisini . Evo nesto slika... Dali znas gdje bi se mogli naci bas takvi izduvi za cbr-ku , moja je 90 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Mart 18, 2019 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno na ebay ima drug! Ako trazis stanje "bez tackice" spremi se da budu blizu vrednosti motocikla. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam danas ovaj motor i prosto sam bio odusevljen. Bas u ovoj boji. Kakav ugladjeni rad. Model kao da ne stari. Uz ZZR 1100 pravi predstavnik svoje generacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 26, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 17.3.2019. at 20:53, Bajka je napisao: Dali znas gdje bi se mogli naci bas takvi izduvi za cbr-ku , moja je 90 god Ja jos uvijek imam desni originalni top od moje EX CBR1000F SC24, pa ako dolazis u BN dobices ga gratis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...