Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,ja sam Jovan,imam 16 godina...Interesuje me da li ja kao maloletan mogu da vozim choper od 50cc?I ako mogu,koji bi mi bilo najbolje da uzmem,neke kineze kao Kinorad,ili malo bolje,tipa Aprilia??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,ja sam Jovan,imam 16 godina...Interesuje me da li ja kao maloletan mogu da vozim choper od 50cc?I ako mogu,koji bi mi bilo najbolje da uzmem,neke kineze kao Kinorad,ili malo bolje,tipa Aprilia??? ??? ima neki model gilere castum 50 ccm. ljep i povoljan ai kvalitetan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan [tt][/tt] ima neki model gilere castum 50 ccm. ljep i povoljan ai kvalitetan. ima neki model gilere castum 50 ccm. ljep i povoljan ai kvalitetan. Znaci da mogu A kolika mu je otprilike cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,ja sam Jovan,imam 16 godina...Interesuje me da li ja kao maloletan mogu da vozim choper od 50cc?I ako mogu,koji bi mi bilo najbolje da uzmem,neke kineze kao Kinorad,ili malo bolje,tipa Aprilia??? ??? ima neki model gilere castum 50 ccm. ljep i povoljan ai kvalitetan. Kolika mu je cena? Malo me zeza internet,pa pisem vise puta :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jovane! Mozes voziti motor bilo koji motor, ne samo coper, vec bilo koji do 50 ccm, naravno da imas polozeno za PSP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jovane! Mozes voziti motor bilo koji motor, ne samo coper, vec bilo koji do 50 ccm, naravno da imas polozeno za PSP! Da,ali ja bih coper neki Ali u redu,jel mi ti predlazes neki drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan e da,jel ja samo da odem u MUP i da trazim da polazem za PSP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan e da,jel ja samo da odem u MUP i da trazim da polazem za PSP? ne ides u mup nego u suto skolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da mozes da vozis sa psp/om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 10, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Coperasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Coperasa Mozda bi ti znao,koji da uzmem,a da nije puno skup...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Naravno da mozes voziti! Ima neki model gilere 50 ccm Mogu da se raspitam pa da ti javim, detaljnije, ako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mozes polagati za A kategoriju cak i sa 16 godina i voziti neki do 125 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Naravno da mozes voziti! Ima neki model gilere 50 ccm Mogu da se raspitam pa da ti javim, detaljnije, ako hoces. E ajde ako ti nije problem da mi nadjes za taj model,kakav je i kolika je cena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Mozes polagati za A kategoriju cak i sa 16 godina i voziti neki do 125 kubika Upravo mu ja to hteo reci A coperica imas od 125 kubika da biras,a kinezi bas jeftini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jul 10, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan ok mozes da vozis do 50 cc ali moja ti je preporuka da kupis neki kinez otprilike oko 500 evra jer ces i ovako za dve godine traziti nesto jace..a sluzice ti neko vreme a odnos cena i kvalitet su odlicni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto? Da,ovaj Kinroad je kul ovako naizgled,ali kao sto je ovaj rekao,ne treba mi nista bolje,jer cu ubrzo traziti nesto jace.Koliko ovaj Kinroad ima kubika i kolika mu je cena,ili ovaj prvi,svejedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jul 10, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan apriliju red rose neverujem da mozes naci ispod 1000 evra a ovaj kinez ti je nov mislim oko 700 a potrazi po oglasima polovne nisu preko 500..Videcu ti sutra jer mi je drugar ovlasceni serviser za neke kineze pa cu ti reci ponudu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan apriliju red rose neverujem da mozes naci ispod 1000 evra a ovaj kinez ti je nov mislim oko 700 a potrazi po oglasima polovne nisu preko 500..Videcu ti sutra jer mi je drugar ovlasceni serviser za neke kineze pa cu ti reci ponudu.. E ok,super,ajde mi vidi to,ne fali nista polovnom Kinezu,necu ga dugo ni voziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan apriliju red rose neverujem da mozes naci ispod 1000 evra a ovaj kinez ti je nov mislim oko 700 a potrazi po oglasima polovne nisu preko 500..Videcu ti sutra jer mi je drugar ovlasceni serviser za neke kineze pa cu ti reci ponudu.. +1 sve ti je rekao u detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Basho 0 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan apriliju red rose neverujem da mozes naci ispod 1000 evra a ovaj kinez ti je nov mislim oko 700 a potrazi po oglasima polovne nisu preko 500..Videcu ti sutra jer mi je drugar ovlasceni serviser za neke kineze pa cu ti reci ponudu.. +1 sve ti je rekao u detalje Sta mislis o ovome,700 €,nov http://www.topshopmoto.com/XT50Q/xt50q_01.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko para toliko i muzike ;D Ako imas tu lovu kupuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...