nebabgd 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan kupujem ciradu za Kaw ZR 7 S ,predonst Louise Light Cover , XL ili bolje XXL, iz više razloga koji mogu da se vide na linku, laka,kaiševi za pakovanje, reltivno jeftina, ne planiram da mi zameni garažu ;D, tako da najviše odgovara od svih koje sam video i probao, ali kao što obično biva..nema je ! evo ovakva http://www.louis.de/_20886f2eac1e73fda12b79118f270450f3/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=16&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10005167 pomoglo bi i ako neko donosi iz Luisa, pošto kod nas nisam našao distributera..a ne znam jel komb. sa Sekulom još važi, mislim od kada je tema prebačena, Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Donosim ja, ali onaj link koji si dao vise nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebabgd 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan jbg sinoć kad sam gledao je radio...a bila je na popustu tako da je moguće da je nemaju više, ako nađem nešto drugo kod njih javljam na p.m , takođe ako može neki kontakt osim ovde na forumu kako mogu da te kontaktiram, koliko često ideš i to...Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Porcitao sam negde na forumu i uradio to. Kaze covek: U poljoprivrednoj apoteci plastificirana cerada 3x4m kosta 440,00 dinara. Odlican materijal (vodonepropusan), sa metalnim alkicama, pogodnim za vezivanje oko motora. Moze vrlo lako da se prekroji (prilagodi obliku motora). Ima i drugih (manjih-vecih dimenzija). Mislim da je jako korisno (jeftino) a i prakticno. Voleo bih da cujem i vas ako probate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebabgd 0 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam već dosta dugo,kupljeno u metrou ili tempu, ne znam više, cena je bila 300 din.pre god.2,3 god. a ne verujem ni da je sada više od 500 din. Tačno je da ima u više dimenz.,materijal je dosta krut, čini mi se isti koji se koristi za plastične džakove,glavna mana je što ga je jako teško spakovati u prihvatljive dimenzije,pogotovo ako je mokra ili prašnjava...opšti utisak : kao jeftina zamena je o.k, Inače našao sam savim solidnu, laganu ciradu za 2500 din. kao ovu sa linka, samo jednobojnu, krojena je tako da je u prednjem delu široka oko 1.5 m,može da se okrene po potrebi,(ako npr. imaš kofer.pa hoćeš da ga celog prekriješ), a što je najvažnije kad se spakuje (ima posebnan džep za to), staje ispod sedišta, pored letnjih rukavica,disk lock-a, osigurača i ostalih sitnica. http://www.louis.de/_30cd01fa20ae176e2497a93b6a0d3d5779/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10008336 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...