Jump to content

Moto Zajednica

mesavina :)

Recommended Posts

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

jel moze nesto da se desi agregatu ako mi je u rezervoaru 19L bezolovnog i 0.5L euro dizela???

ne pitajte me zesto i kako! :) :) :)

Samo vozi i stalno doljevaj novog,koliko potrosis benzina iz rezervoara.Ili istresi sve i sipaj novi,a stari slobodno sipaj u auto. ;):)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

ma nemas brige dok iz auspuha mirise na palacinke ;)  :) ne moze nista da se desi jedino ce malo da stuca ........................

• Svrati ponekad, 180 postova

jel moze nesto da se desi agregatu ako mi je u rezervoaru 19L bezolovnog i 0.5L euro dizela???

Samo vozi i stalno doljevaj novog,koliko potrosis benzina iz rezervoara.Ili istresi sve i sipaj novi,a stari slobodno sipaj u auto. ;):)

moze u DCI??? :)

moje misljenje je da nemoze jer je neznatan procenat,mozda samo malo da dimi!

e bas mi se to desava kada ga isuriram ali muski ! znaci nije ok ali nece nista da mu skodi,

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

ovo me podseća kada sam radio u jednom baru, imali smo velike flaše jameson viskija od 4-5 litara koje smo dopunjavali s vremena na vreme. jednom ortak slučajno uzeo J&B i šiknuo u veliku flašu i posle pola litara izvali da je promašio flašu..bili smo u fazonu, ma niko neće primetiti..i nije..tako da kapiram da ni tvom motoru neće smetati malo dizela...hahaha..koje rezonovanje...  :D

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: Suzuki RF600R

Nemoj u DCI! ;D

Kao sto te Branko vec posavetovao, samo dolivaj jos benzina kako potrosis ili izvuci taj pa sipaj novi.

Nego, ipak me zanima, KAKO?! ZASTO?! :D Slagao te neko da ti je motor dizel?! :D Da ce bolje da ide?! STA? :D

Nemoj u DCI! ;D

Kao sto te Branko vec posavetovao, samo dolivaj jos benzina kako potrosis ili izvuci taj pa sipaj novi.

Nego, ipak me zanima, KAKO?! ZASTO?! :D Slagao te neko da ti je motor dizel?! :D Da ce bolje da ide?! STA? :D

Ma dosao kod drugara u radionicu i video 4 pune kante goriva,pogledah i videh da je benzin! Pogledam u moj rezervoar ,falilo mi 2-3 litre  i reko aj da dolijem malo dok se ne vrat,ko ga jebe,verovatno je kupio od dilera,a nije me zvao ! :) kad je dosao ja ga pitam odakle ti ovoliko gorivo,kad ce on meni "MA NEKA BUDALA NAPUNILA BMW 530D  SA BEZOLOVNIM" !!! Ja u nesvest,haos u glavi! Odma je krenulo ispitivanje"koliko je ostalo dizela , sta bi bilo kada bi bilo itd" kaze bio BMW na rezervi kada ga je napunio tako da je imao negde oko 5-8 L dizela! znaci bilo je 10% dizela u rezervoaru sto bi znacilo da sam sipao negde , ne vise od pola L dizela u moj rezervoar!!!

Motor ide normalno,samo malo zadimi kada ga isturiram ali bice valjda ok! :)

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: Suzuki RF600R

Svega ima na ovom svetu! ;D I ja sam tako neke vuk`o sto su sipali PUN rezervoar benzina u dizela. ;D Pa sve "bacaj" u "p.m" pa sipaj ponovo, a uz to plati majstora...mislim ne ja, nego oni!  ;D

Zakljucak: sledeci put pitaj druga da li smes, i ne kradi! :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja