Jump to content

Moto Zajednica

Mackov Kamen + koncert Partibrejkersa + Zapadna Srbija, 17. i 18. jul

Recommended Posts

• Drug član, 875 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Posto mi se 15. jula zavrsava ispitni rok, pa je red da sebi dam malo oduska, a vidim da i od akcije Mackov kamen tesko da ce biti nesto, sto me je opasno smorilo jer znam kakav je provod bio prosle godine, resio sam da ne odustanem tek tako i da za sledeci vikend 17. i 18. jula napravim jednu turu po Zapadnoj Srbiji o kojoj vec duze vreme razmisljam, a svi vi ste pozvani da mi se pridruzite, sto nas je vise - to bolje!  ;)

Okvirni plan puta je sledeci: krenuli bi smo iz GMa preko Takova i Ravne Gore, a zatim Mionice do Valjeva gde bi se sastali sa ljudima koji bi eventualno dosli sa severa. Do Valjeva je moguce doci i Ibarskom, ali je ovaj drugi put daleko zanimljiviji i lepsi za voznju.  ;) E, sad, okupljanje u Valjevu bi trebalo da bude u recimo 11 sati + - pola sata, mislim da je to realno vreme da stignemo, a da ne krecemo od kuca sa prvim petlovima.

Sledeca deonica bi bila Valjevo - Krupanj - Mackov kamen - spustanje do Drine (jos nisam siguran kuda) - Ljubovija, i na kraju Bajina Basta kao cilj prvog dana, a u njoj slag na torti - koncert Partibrejkersa povodom Drinske regate koja se odrzava taj vikend.  :)  ;) Ko je bio na Reliju pre par sedmica zna da je smestaj u Bajinoj Basti i Peruccu i vise nego OK i povoljan za one koji nece da kampuju, a za nas ostale - ima livada kraj Drine na sve strane, valjda ce se naci neka i za nas.

Na pocetku drugog dana bi vozili putem kojim smo se vozili i na Reliju, ali samo do Kremne, gde bi okrenuli desno i otisli do Mokre Gore, pa ko je zainteresovan neka spremi kintu za voznu kartu na pruzi uskog koloseka - Sarganskoj osmici (toplo preporucujem!)  :) Odatle bi se istim putem vratili preko Kremne do Zlatibora i dalje pored Uzica do Pozege (ovo je najdosadnij deo puta), odakle bi skrenuli na put za Divcibare, a sa Divcibara - svako svojoj kuci (ili tudjoj  ;)), kako kome odgovara.  ;D

Sto se tice smestaja vec sam rekao - moze sator, moze i hotel, premda ovaj drugi ne bi bilo lose prethodno rezervisati; sto se tice klope - stare dobre konzerve ce i ovaj put odraditi najveci deo posla, uz nesebicnu pomoc nekog mesa sa resetke u kafani u kojoj i ako se dogovorimo. Za pauze, satnicu i ostale nebitne stvari dogovaracemo se na licu mesta. U stvari, sve je stvar dogovora i podlozno je eventualnim izmenama, osim rute koju bih voleo da prodjem celu, osim ako neko nema bolju ideju...  ;)

Eto, to bi okvirno bilo to, sve sam otkucao na brzinu, jer vec je kasno a ja sam igrao fudbal do pre pola sata, tako da ne zamerite ako je bilo nekih propusta.  ;D

E, da, ne bih bas da mracim (bez`te crni oblaci!) ali ako vreme ne bude odgovarajuce - voznja se pomera za sledeci vikend, jer nema svrhe proci sve ovo a pri tom bezati od kise i vise gledati u nebo nego u okolinu.  ::)

Pozdrav i vidimo se uskoro, nadam se!  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996)

Gile, pre polaska proveri jos jednom, mada je moj drugar juce isao deonicom Ljubovija-Mackov kamen-Krupanj, deonica puta od oko 5-6km je makadam sa ogromnom prasinom i potocima koji presecaju put, verovatno posledica obilnih kisa u zadnje vreme, takodje putari rade u etapama nov asfalt oko Mackovog kamena, tako da bih ja ipak proverio jos jednom ili bar probaj da zaobidjes tu deonicu, on je isao sa Apriliom Pegaso 650, tako da je za njega put bio "odlican".

Pozdrav .

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

...on je isao sa Apriliom Pegaso 650, tako da je za njega put bio "odlican".

Mudro zbori čovek...

;D

• Bicker, 156 postova
  • Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011

Drugar GAGY i ja samo isto ovo planirali i bas extra sto ide jos neko!

Znaci nas je dvojica koji hocemo da idemo sa TOBOM ili VAMA.....

Imamo jos par dana da utanacimo sta i kako....

Mi cemo Varijantu Sator a i ko ce posle koncerta da ide u hotel....LIVADA JE LIVADA....he he!

Racunaj na nas.......... ::)

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Drinska regata je bila proslog vikenda,bila je i moto zurka u Ljuboviji tim povodom...

To je Ljubovijska regata,sad za vikend je Bajinobastanska...

• Drug član, 875 postova

@ANTIC GM:

Ako je dovoljno zanimljivo, pakuj stvari pa se vidimo u subotu jutro.  ;)

@hammerlo:

Hvala puno na informaciji, provericu, mada uzevsi u obzir gde smo se sve prosle godine zavlacili na Zlatarskom jezeru, par km makadama ne bi trebalo da predstavlja problem...  ;)

@batarus:

Odlicno!  :) A taman sam poceo da mislim kako cu ici sam u ovu akciju zbog velike zainteresovanosti ekipe sa foruma!  ;D Jos uvek ne razmisljam o voznji, to sam ostavio za cetvrtak popodne i petak, mislim da je to sasvim dovoljno vremena da uspemo da se organizujemo. Naravno, ako imate nekih sugestija pucajte odmah...  ;) Kad budemo u povratku sa Mokre Gore mozemo da svratimo i do Jokinog vrela, priroda je fenomenalna,ali o tom po tom...  Evo i broja mog mobilnog: 064 14 80 322 - Mihailo (Gile), verovatno ce zatrebati u nekom trenutku. U svakom slucaju, drago mi je da cemo se druziti! Pozdrav do skorog vidjenja!

post-154-12879085798428_thumb.jpg

• Bicker, 156 postova

Pazi VAKO!

nas dvojica bi krenuli iz Obrenovca i nasli bi se u Valjevu sa tobom(ili ko jos ide)

Idemo direktno na mackov kamen koliko sam shvatio i idemo dole na Bajnu bastu?

Jel neko nosi sator???

Zna li neko da li ima neki obezbedjen kamp ili sta vec???

Kudabismo isli drugi dan? tj u Nedelju???

::)

• Drug član, 875 postova

Ja nosim sator, kao i vi, ostalih za sada nema, mada nikad se ne zna... Kamp ne znam da li ima obezbedjen ali snaci cemo se vec nekako, ne brinite za to. Jedini problem moze da bude ostavljanje stvari dok traje koncert, to cemo vec resiti nekako na licu mesta.  ;) A plan za drugi dan postoji, procitaj ceo prvi post, Mokra Gora, Jokino Vrelo, Divcibare, kuca.  :)

• Integrisan, 8365 postova

Gile, pre polaska proveri jos jednom, mada je moj drugar juce isao deonicom Ljubovija-Mackov kamen-Krupanj, deonica puta od oko 5-6km je makadam sa ogromnom prasinom i potocima koji presecaju put, verovatno posledica obilnih kisa u zadnje vreme, takodje putari rade u etapama nov asfalt oko Mackovog kamena, tako da bih ja ipak proverio jos jednom ili bar probaj da zaobidjes tu deonicu, on je isao sa Apriliom Pegaso 650, tako da je za njega put bio "odlican".

Pozdrav .

Mi smo prosli proslog vikenda putem Krupanj - Mackov kamen - Soko Grad - Drina (ispred Ljubovije).

Tacno je - ima 8km makadama. Makadam je odlican, prasine ima dosta i tacno da na 2 mesta potoci prelaze put, ali to su zaista, zaista mali potoci - vise kao bare.

Prosao je fejzer, a prosao je i spredragov fenomenalni stari BMW. BEz problema.

Osim velike prasine, zaista nije problem...

• Bicker, 156 postova

Ajmo momci! ima li vas?

jedan krece iz GM a dvojica iz Obrenovca..

ima li jos neko???

bice dobro zezanje ajde......!!!!!!!!

A EVO I KORISNIH LINKOVA>>>>>

http://www.regata.rs/Mape_znacajnih_lokacija_na_regati.pdf

http://www.regata.rs/Karta_plovidbe_plan_grada.pdf

• Drug član, 875 postova

Samo da kazem da je tura bila odlicna, drustvo jos bolje, sve u svemu fenomenalan vikend! Ko nije bio silno se zajebao. Evo i nekih fotki...

post-154-12879087102812_thumb.jpg

post-154-12879087104044_thumb.jpg

post-154-12879087105298_thumb.jpg

• Bicker, 156 postova

Najzad i ja stigoh da prebacim slike(kojih nema puno), ali tako ti je to kada nema suvozaca...nema ko da slika!

EXTRA JE BILO!!!

Gile - LEGENDO!!!

Evo par slika...i sa moje strane!

SOKO GRAD!!!

g2Wli_p7170007.jpg

Nbp8t_p7170008.jpg

4mZHX_p7170009.jpg

QQlq0_p7170010y.jpg

cfeif_p7170011t.jpg

jwUfX_p7170015c.jpg

SqZdQ_p7170016v.jpg

Tht8K_p7170019k.jpg

toExQ_p7170020.jpg

SV0Nm_p7170027.jpg

j5DWb_p7170031.jpg

204tf_p7170033.jpg

404.jpg

POCRATAK KUCI! DRINA SA DEBELOG BRDA!

QOujD_p7180035.jpg

UqVDP_p7180036.jpg

Gx57d_p7180037.jpg

CGlUO_p7180038.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja