Smajser 18 Napisano Januar 7, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nema lepseg od Givija. Cak sam gledao fotografije padova istog ovakvog crnog Stroma - koferima nista-motoru nista. Problem je samo kad spici u neki ostru stencugu. E, tada na scenu stupaju ove velike,ruzne aluminijumske kante. Nemam iskustva, ali mi se cini da ih nose samo solo vozaci i da nisu udobne za saputnika. Sto se cene i ucestalosti koriscenja tice, seti se samo koliko cipela od 300 evrica imaju nase lepse polovine, a obuku ih 4-5 puta godisnje. Pritom ih ne stite od grebanja, pri eventualnim padovima. :misli: JEDNOM SE ZIVI I JEDAN JE GIVI ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1935 Napisano Januar 7, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan JEDNOM SE ZIVI I JEDAN JE GIVI ! Bogme i SHAD je sasvim, sasvim dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 7, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Bogme i SHAD je sasvim' date=' sasvim dobar...[/quote'] Kako se ponasa pri vecoj brzini i opterecen? Jel vibrira? Ako je dobar,mozda uzmem i ja....kad kupim m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 7, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' tada na scenu stupaju ove velike,ruzne aluminijumske kante. [/quote'] Sad mi Svaba kaze - $800.00 oni sa slike Mnogo je kume za jedno slikanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 7, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi Svaba kaze - $800.00 oni sa slikeMnogo je kume za jedno slikanje! Jeste, al ce Ameri i ostali ''belosvecki mocnici'' da pomisle kako imamo kintu i za takvo luksuziranje. Pa neka ih ima makar jedan nas! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, da je mnogo mnogo je... a i ove oble varijante mislim da su bolje, prvo lepse su i bolje "pasuju" uz Strom, drugo lepse "klize" kroz vetar i konacno - para je para E jel mi se cini ili na onoj drugoj slici crnog Stroma sto si je okacio, sa Givijem, motor ima montiran aftermarket windscreen, visi i duzi od standardnog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jel mi se cini ili na onoj drugoj slici crnog Stroma sto si je okacio' date=' sa Givijem, motor ima montiran aftermarket windscreen, visi i duzi od standardnog?[/quote'] Ima, meni licno je odvratan i ne bih ga nikad montirao. Onaj post 'strom bez sofersajbne' - a pa upravo je takav jedan aftermarket odleteo u kantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...