boki_bg 38 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li se njoj skida postava i da li je to lak crna ili mat crna boja, pise schwarz Uni u prospektu. Kakva je kaciga inace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Jul 4, 2010 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za te Louis varijante,ali posedujem jednu takvu kacigu i prilicno saqm zadovoljan. Postava se ne skida.Ja to s' vremena na vreme "ispuskiram" i ostavim da se susi.Vec 3 godine tako i nista. Izuzetno lako se menja vizir.Uz obican uzeo sam i fumè,pa kad idem daleko nosim oba.Po potrebi (kisa,vidljivost,sunce) cak,cak rokada u 2 sekunde i idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 4, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ženi kupio tu luis verziju. Za te pare je ekstra. Vrlo je laka, lak je sjajan i postava se ne skida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko kod nas kosta anti fog za ovu kacigu a koliko u luisu, tamo sam za n62 nasao samo neki zatamnjeni za 20e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li se njoj skida postava i da li je to lak crna ili mat crna boja, pise schwarz Uni u prospektu. Kakva je kaciga inace? kaciga je primjerena za male brzine, nije kvalitetna a toliko i košta cca100 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...