SmokeS 339 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan mali problem, pa reko ajde da pitam.. Danas se vracam sa ade, i pocepam ga malo jace da bi brze usao u levu traku.. I sad nisam siguran da li sam saltao iz trecu u cetvrtu.. Prebacim ga u sledecu brzinu , pocepam ga i pustim gas, kad odjednom motor naglo usporava i urla! Normalno obrtaju u crvenom! Sto znaci da je isapao iz brzine?! To mi je treci put da mi se desilo?! ZASTO?! Prelazim dosta, i ne desava se cesto.. Prosli put mi se to desilo jos negde tamo krajem marta! A prvi put prosle godine negde u oktobru I to samo kad je bila ostrija voznja Jedan kolega mi je rekao kao, moguce da nije lepo usao u brzinu ??? a ne verujem da su mu se pojeli zupci To je afrika bre ;D pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jul 3, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa izmedju 3. i 4. nema ler (samo izmedju 1. i 2.), tako da ta varijanta da "nije lepo ushao' mi ne deluje moguca. neshto je tu drugo u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan desavalo se meni na brdo motora da malo slabije poguram menjac i da motor na trenutak se ponasa kao u leru i onda sam uleti u brzinu. Moze da se desi to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jul 3, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se deshava iz prve u drugu da ga omashim ponekad pa drekne, ali za ostale stvarno nije. Shto ne znachi da je nemoguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se deshava iz prve u drugu da ga omashim ponekad pa drekne, ali za ostale stvarno nije. Shto ne znachi da je nemoguce da si vozio nekad apenca onda bi navikao,on ima ler izmedju svake brzine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro i meni se desi da slabije poguram menjac pa udje u ler pa sto kazete kad drekne ;D Danas, promenim ga u sledecu brzinu, odvrnem mu malo gas (povuce normalno) i pustim ga.. I u tom otpustanju mi se sad desilo da se vratio u nizu brzinu.. Sta ga znam, nadam se da nije neki veci problem.. Ovako lepo radi.. Lepo saltam brzine sve je ok, i kad vozim normalno i kad ga punim.. A taman sam juce pomislio kako mi se dugo nije desio ovaj problem, stvarno sam baksuz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa onda vozi "lepo" i nemaš problem. ;D bolje da ne znaš koja je tarifa rasklapanja a i šire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan pa onda vozi "lepo" i nemaš problem. ;D bolje da ne znaš koja je tarifa rasklapanja a i šire Potrudicu se ;D Ma vozim ga u glavnom "lepo", ali desi se da ga i odvrnem posteno Ne zelim da znam.. Mada kad bolje razmislim, bolje da saznam ;D Onda sigurno nece prici crvenom polju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 3, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan proveri da nije neki nosac motora ili sraf popustio pa motor pri dodavanju ili popustanju gasa previse "zakrene" i pogura polugu menjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jul 4, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se deshava iz prve u drugu da ga omashim ponekad pa drekne, ali za ostale stvarno nije. Shto ne znachi da je nemoguce da si vozio nekad apenca onda bi navikao,on ima ler izmedju svake brzine ;D Joj znam, imam jedan primerak u garazi Josh kad se pojede klin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan To se i meni desi na TA, ne cesto ali se desi (3-4 puta do sada), ali sam tada bas przio i to bas izmedju 3. i 4. brzine. Na motorima nije menjac kao na autu, na Hondi AT i TA (bar prema servisnom uputstvu) su slicni menjaci, tako da su 3.i 4. kompleksno poredjane gde 3 ili vise zupcanika moraju da se pomere da dobijes zeljenu brzinu, pa je moguce da ga nesvesno ne gurnes dovoljno dugo i jako da bi se uklopile brzine. Na manjim obrtajima je manja razlika obrtaja zupcanika tako da se na manjim obrtajima to redje i desava. Postavicu jednu flash animaciju da mozete direktno da vidite kako u stvari funkcionise "mesani" menjac kod motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rbdesign 8 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan promeni ulje i gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan promeni ulje i gas Sipao sam kvalitetno ulje! Marly-jevo.. Ne znam tacno oznaku.. 1100 - 1200 din litar! Mada sta ga znam, nesto i nisam mnogo zadovoljan.. U glavnom za sledecu sezonu ide drugo.. A tiraninu hvala za ove video klipove, koje tek sad vidim.. I hvala na objasnjenju.. Sad je sve mnogo jasnije.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...