SASAJAN 8 Napisano Jul 2, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM ILI MENJAM ZA NEKU MOTO OPREMU AUSPUH OD SUZUKIJA GSXR 1000 K7 TITANIJUMSKI ORIGINAL SA MANJOM OGREBOTINOM I EXUP VENTILOM.PITANJA I PONUDE NA PP.CENA 150 EVRA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je auspuh sa modela K5-K6 1000.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan ONDA SU MENE NAMAGARCILI NA Ebay-U,JER SAM JA LICITIRAO ZA K7,A TAKO SU I NAPISALI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan k7 ima 2 fabricka auspuha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 3, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan to je od k5 1000-ke,namontirao ja na moju suzanu http://www.imagebanana.com/view/znfjl8nr/2.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan argumenti su zakon,onda prodajem auspuh za suzanu k5 1000 a cena je ista.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 4, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju je nebitna stvar dali je od k5 ili k7,neko ce uzeti da namesti za nesto sasvim trece,kao i ja preporucujem nije mnogo glasan ali ima mnogo lep zvuk i izgleda do 00,ali je od K5 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...