SA_Rider 3 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Down Under Motocikl: U Potrazi Prijavi odgovor kao problematičan [/q Lepe slike. Dali je ovo slikano na putu Trebinje-Bileca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Moze li ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudi se malo da ti postovi budu u saglasnosti sa nikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 13, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan @spredrag Pa upravo kreativnost je presudila. Naslov je "Fotografije iz kokpita" , sto moja fotografija i jeste. Htedoh se malo nasaliti a ako nekome smeta uklonicu je bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije jasno, buduci da sam vozio i da sam se vozio u dosta jakih i brzih automobila, koja je to masina koja se pri brzini od 210km/h vrti na 3500 obrtaja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 14, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno neka sporohodna mašina kojoj je blokada na 3500rpm, a ostale brojke na obrtomeru su tu kao ukras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 14, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan bmw 535d 250km/h ispod 4000 rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Fiat Croma 1.9 multijet, 120 ks, 6 brzina, 2005.god. zbog te seste brzine je i taj broj obrtaja, inace na 210km/h je potrosnja zanemarljiva!!! Slatko sam se navozio s tim autom i preporucio bih ga svakome kome treba komforan, udoban, porodicni auto sa sportskim performansama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ok. Bilo mi je nelogicno da se vrti na tim obrtajima buduci da je tu buduci da mu je tu kraj skale. Jer smo mi nasvirali Accord-a 2.2 150ks do 230 i tu se vrteo na 5.5-5-8. Naravno, bmw je druga prica, jer ipak je to veca kubikaza koja bez problema udara u blokadu na 250. Nego da ne off-ujemo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Januar 14, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna od mene iz mog cokpita ! Piper Seneca PA34 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Kokpita ima raznih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 14, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti? levi ili desni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Januar 14, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan levi,kapetansko mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 14, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo radno mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan levi,kapetansko mesto Necu reci lepo radno mesto, nego cu biti iskren, ZAVIDIM TI. Moj neostvaren san, a jos mi je pista "ispod prozora" . Ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Januar 15, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala, pre neka 2 meseca sam podobijao sve dozvole pa ce valjda neki posao uskoro da bude. Da ne ofujemo vise, bacajte neke cockpit slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 15, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nestalo fotki, ali evo par snimaka. Vozilo se jaaako sporo cisto da bi oci mogle da upiju sve lepote oko sebe PS Utisajte zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Januar 16, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan PS Utisajte zvuk Bolje receno ugasite zvucnike , fino mjesto jos da je bolja kamera bilo bi pravo ali moze i ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod Tare Mitrovac-Perucac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Nestalo fotki, ali evo par snimaka. Vozilo se jaaako sporo cisto da bi oci mogle da upiju sve lepote oko sebe PS Utisajte zvuk Ajde postavi ove snimke, ako te ne mrzi , u putopise, tema ,,m summer trip - video ,, . Mislim da bi bas tamo odgovarali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 17, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu, samo malo da ih montiram i ubacim neki zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan tako majstore , hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bajk Rock misija 2011,prethodni motor i odmor na Jarinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Moze li ovako... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...