valerian 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima , drugar zeli da proda zx6r 99god.spreman za sezonu,ali je na strane tablice,regularan,moje pitanje je koliko taj motocikl vredi u takvom stanju stranac i kako mu se krece cena na nasem trzistu,ako je neko skoro uvozio nesto slicno koliko su izasle dadzbine carine i registracije.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam ja da ti pomognem. Ne razumem se baš u motore, ali sam za zadnjih mesec dana dok sam tražio da kupim moj motor upoznao sve modele R-a i cene koliko šta može da košta. Moja lièna procena (ukoliko je takav kao što kažeš, znaèi bez ulaganja) - 3.000 EUr plafon. Probaj sa cenom od 3500, ali ako ne uspeš, daj ga i za 3000 i da pevaš. Èisto paralele radi - u Rumi deèko prodaje Hondu CBR 600 RR 2003. crna, prešla 4.500 km, legalna za 4500 EUR i mislim da nije fiksna cena. A nema dinara da se ulaže u nju. Carina, PDV i registracija za nju izaðu otprilike 1.300 - 1.400 EUr, što znaèi da za tu Kawu ne bi trebalo da bude skuplje od 1.000 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...