Jump to content

Moto Zajednica

pitanje

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova

pozdrav svima ,

drugar zeli da proda zx6r 99god.spreman za sezonu,ali je na strane tablice,regularan,moje pitanje je koliko taj motocikl vredi u takvom stanju stranac i kako mu se krece cena na nasem trzistu,ako je neko skoro uvozio nesto slicno koliko su izasle dadzbine carine i registracije.hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 54 postova

Evo da probam ja da ti pomognem.

Ne razumem se baš u motore, ali sam za zadnjih mesec dana dok sam tražio da kupim moj motor upoznao sve modele R-a i cene koliko šta može da košta.

Moja lièna procena (ukoliko je takav kao što kažeš, znaèi bez ulaganja) - 3.000 EUr plafon. Probaj sa cenom od 3500, ali ako ne uspeš, daj ga i za 3000 i da pevaš.

Èisto paralele radi - u Rumi deèko prodaje Hondu CBR 600 RR 2003. crna, prešla 4.500 km, legalna za 4500 EUR i mislim da nije fiksna cena. A nema dinara da se ulaže u nju. Carina, PDV i registracija za nju izaðu otprilike 1.300 - 1.400 EUr, što znaèi da za tu Kawu ne bi trebalo da bude skuplje od 1.000 EUR

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja