Hari 1 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ko radi nalepnice o zelji?Zanimalo bi me ovako nesto.Ako neko zna unapred hvala. 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 1, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, Pogledaj ovaj sajt : http://www.carbon3d.net/ Momci meni trenutno rade nalepnice sa Carbon texturom, a za njih sam cuo sam dobre stvari. Rade mi sa obe strane TDR nalepnice, linije sa strane i pozadi na Carbon 3D texturi i kostaju me 36 eura, tako da mislim da ce tebe izaci nesto jeftinije ili mozes na Carbon 2D texturi da ti rade - a to je nesto dzabe skoro... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Javi se Dekiju iz Prhova radi razne nalepnice pomocice ti sigurno odmah ..063521586 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=959 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jul 1, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ali da se lepi u vise slojeva i izgledace dobro!Crna podloga, niklovana pa karbon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan mogao bih ja to da ti uradim, samo ne znam jel ono raster ili sjajna folija, ako je sjajna nije problem, moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno nzm koja je folija .Samo moram u photoshopu da uklonimk ona slova sto su ispisana preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://sites.google.com/site/autoimotonalepnice/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da ti ja to odradim onda ne moras nista da skidas u PS posto mi on ne treba radim katerom tako da mi je ps bezpotreban, samo mi javi dimenzije na pp ili ovde i ja ti odradim i sutra saljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 13, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan nazovi mozarta 0631199213 radi sve vrste nalepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogarhby 0 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: cb 250 Prijavi odgovor kao problematičan ima lik u Novoj Pazovi ,Radi extra ako hoces nabavicu ti broj tel ili mail pa ga kontaktiraj!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 22, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam reci bajkerima male nalepnice za dz a vece jeftinije idu cene imamo firmu za reklame www.ateljeplus.com pogledajte sta sve radimo tj mozart ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...