gzezelj 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da mi pojasni koja je funkcija polugice sa desne strane dellorto karburatora kakvog imaju kolibri A5 mašine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je saug, ili poluga za hladno startovanje, gurnes polugu na dole ( ona zatvori vazduh ) i posto dellorto pali iz prve...kad malo radi, das pun gas i poluga se vrati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gzezelj 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Dobio sam Dellorto pa hoću da ga zamenim sa starim Encarwi karburatorom, pa mi ovo nije bilo jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...