Jump to content

Moto Zajednica

Servis Kawasaki Cule Auto Novi Sad

Recommended Posts

• Zainteresovan, 528 postova
  • Motocikl: ZZR 1400
Pre 11 sati, BokyBoy je napisao:

Koje je to ulje Kawasaki green?🤔

Motulovo je ulje u saradnji sa kawasakijem, a koliko sam ukapirao u pitanju je 5100.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2791 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport
Pre 2 sati, Nightrider Z je napisao:

Motulovo je ulje u saradnji sa kawasakijem, a koliko sam ukapirao u pitanju je 5100.

Green bi trebalo da je 300V a sto se tice 5100, po meni je to najveci krš od Motula i ja to nikada ne bih sipao u svoj motor.

• Ne silazi, 2382 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
On 14. 12. 2025. at 14:30, DAR'C NS je napisao:

Skoro 5 godina niko ne pominje ovaj servis i njegov rad, utiske iz istog??? Da li se to ne kupuju kawasaki novi motori? Sumnjam i verujem da ljudi koji voze kawe retki su deo ove zajednice pa shodno tome nema “novotarija”. Gledam i čitam ovu temu kao skori član kawasaki tima💪. Nadam se jednom lepom versusu.

ja sam imao saradnju prosle godine sa Culetom.

covek je doktor , bar za svoju konkurenciju , trio motors i motoring. ne znam da li si ikada zvao i trazio nesto u motoringu , i kakva im je politika za narucivanje delova , ja evo , ne znam kako ti ljudi posluju uopste s onakvim stavom.

ali , nisu tema.

kao sto rekoh , imao sam neko "ceskanje" u saobracaju , naravno , nisam bio kriv pa se iskurcio i oterao motor kod Culeta u ovlasceni , jer je tamo i kupljen. motor je dobio sve novo , iz kawe oridjidji , i sve je bilo gotovo za mesec dana. kako su iz osiguranja isplatili Culetu iznos ,tog dana me je zvao da dodjem i preuzmem motor. veoma pozitivno iskustvo.

druga stvar , aku za GTR je jako tesko naci...zapravo , da nazovemo stvari pravim imenom , ne moze se naci u Srbiji. da da , dobro si procitao - ne postoji ! ta jacina u toj dimenziji - nema. 

jedini ko moze da ga nabavi - Cule. jes dranje , ali posle okrenutih milion telefona za aku - jedini koji ga ima - Cule. 

tako da , od mene za ovog dobrog coveka - sve preporuke. 

po preuzimanju motora , isli na pice , upoznao me s majstorom koji je radio motor...

dakle , tata

• Zainteresovan, 528 postova
  • Motocikl: ZZR 1400
Pre 2 sati, BokyBoy je napisao:

Green bi trebalo da je 300V a sto se tice 5100, po meni je to najveci krš od Motula i ja to nikada ne bih sipao u svoj motor.

Mislim da mu je litar trenutno oko 20 evra, a za te pare 300V ni u snovima :) jos ofarbano u fensi zelenu

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja