nirpo 2 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje, s obzirom da sam resio dilemu oborenog svetla sada imam taj problem da sam stavio neku plavu xenon sijalicu od 100/90w, a bila je 60/55w obicna h4 pa me interesuje da li takva sijalica moze da osteti far(ogledalo) i da li je potrebn o staviti neki relej? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ako si stavio xenon onda imas relej...a ako si kupio na pijaci onu za 1000din imitaciju xenona onda ti treba....ja sam pre neki dan otvarao plastike i ugradjivao xenon...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan stavi relej zbog instalacije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...