Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 30, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko da proda kineski kofer, onaj što je zimus bio aktuelan u planet bike, nek se javi... Nemojte mi nuditi ništa drugo, treba mi nešto jeftino u šta staju fulface i jet kaciga da premostim sezonu. Ustvari, ako neko hoće da proda maxiu za 20 evra nek se javi . Odgovaralo bi mi nešto kao iz ovog oglasa... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55691.0 0628312007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 30, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci informacija, na sajtu Planet Bike stoji cena 2.362,36 dinara za isti kofer. Nazovi ih i pitaj da li imaju na lageru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Krenes redom da zoves njihove prodavnice (Planet Bike) pa ces negde naci. Tako sam ja uradio i na kraju imao malko srece i nasao. ;D Za te pare i vise nego kvalitetni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6397 Napisano Jun 30, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan imam ja da ti prodam kofer ako 'oces ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 1, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zvao planetbike, nema ga nigde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 1, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio, lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...