bstefano 4 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1997 YZF600R Thundercat, 1994 GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan Ako problem (do sada) nije rešen i ja sam imao identičan problem sa RD350F-om. Sve sam sklopove vezane za dotok goriva i elektroniku proverio, a problem je bio u rezervoaru. Pri brzini od oko 160km/h se stvarao podpritisak u rezervoaru i gorivo više nije isticalo kroz slavinu (moja je vakuumska) jer vakuum nije postojao. kako mi je rezervoar bio loš, nabavio sam nov - lepši i moderniji kao i novu slavinu (solomonsko ali estetski jedino rešenje) i sada ide preko 180km/h bez problema. Eto mog iskustva. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ta Suzana ide do 190, sad ako sat laze recimo 180 km/h bez problema i trzanja. Negde nesto ne funkcionise kako treba. To se meni desi ako motor nije zagrejan dovoljno a put iole malo uzbrdo.. E sad mozda si ti to vec resio pa bi iblo dobro da postujes gde je bio kvrc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aalo kolko onda ovaj moj ide 300?.Ne zanosite se nei de preko 160 i to ide teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 30, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nixov ide 180, lichno sam vozio, a za potvrdu imamo sat od alfe 147 koja je pratila... tako da ide moj tek treba da se testira ali trebalo bi da ide koji km preko toga jer su stariji modeli jachi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 30, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aalo kolko onda ovaj moj ide 300?.Ne zanosite se nei de preko 160 i to ide teško. Moj Gsxf750 sam ja licno testirao i isao je 210km/h po cajgeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan A da ne vuce malo fals vazduh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 30, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan A da ne vuce malo fals vazduh? vukla bi onda fals od pocetka do tih 160km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan C, ne mora da znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...