soru 4 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan auspusi iz ade, znam da je vec bilo pisanja oko ove teme,drugar mi ima fazer s2 i hoce da promjeni fabricki top sa nje,zanima me vase misljenje za ove auspuhe iz ade,i trebao bi mi njihov broj tel ili nesto slicno. druga stvar,potreban i je ovaj ukrasni lim sa topa(suzuki k7-k8) ,ako neko ima a netreba mu,da mi proda ili.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31010.0 Tema je na 45 strana trenutno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala,auspusi reseni,ostao jos lim da se nadje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...