nirpo 2 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, potrebna mi je pomoc oko mog zzr-a. U pitanju je oboreno svetlo koje je prestalo da radi. Pomislih da je mozda na sijalici (H4) otisla nit za oboreno pa naravno uzmem i skinem je kad ono ispravna, probam drugu isti problem. Osiguraci ok, relej ne znam koji je. Jel ima neko neku ideju? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Zacudilo me je da niko ne odgovara na ovu temu, a onda posle slucajnog testiranja skontam da i na drugoj sijalici ne radi isto to oboreno, koja je to slucajnost... da covek ne poveruje, sve u svemu sada imam normalno svetlo i u buduce kada proveravam to cu raditi minimum 3 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan izgorio ti konektor najvjerovatnije na sijalici to je ono u sta utaknes sijalicu, ili ima los spoj , probaj malo ocistiti konektor naprskaj ga wd40 ili nadji novi sa nekih kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Ej hvala u svakom slucaju ali kao sto sam predhodno napisao resio sam problem samo menjanjem sijalice! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...