zmija31 0 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan ...stvarno nebih razumeo onoga ko bi da se cenjka za cenu od 2800 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kazu juznjaci... Ima gi razni!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto ljudi zovu pitaju... Nece biti spstanja cene ni 1 dinar, tako da, ko ima nameru da se cenka bolje da ne zove ;D da ne trosi parice na telefon i sms... Cena 2800e za cash Ko hoce zamenu u zameni je 3600e koliko i mene kosta motor!! To znaci da ti se motor kako da kazem i ne prodaje ,tako sam i ja postavio oglas nema 10 e dole ko hoce hoce a sezona pocela pa neka razmisljaju.Ja toliko dao toliko trazio,a na kraju ostace naj verovatnije sinu koji ya to i navija :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ljudi zovu pitaju... Nece biti spstanja cene ni 1 dinar, tako da, ko ima nameru da se cenka bolje da ne zove ;D da ne trosi parice na telefon i sms... Cena 2800e za cash Ko hoce zamenu u zameni je 3600e koliko i mene kosta motor!! To znaci da ti se motor kako da kazem i ne prodaje ,tako sam i ja postavio oglas nema 10 e dole ko hoce hoce a sezona pocela pa neka razmisljaju.Ja toliko dao toliko trazio,a na kraju ostace naj verovatnije sinu koji ya to i navija :D PA ne prodaje se kad niko neda pare, samo nude ne znam ni ja kakve zamene, neke leseve od auta i tako to... A morace da se proda jer me moji teraru da prodam zbog kubikaze i jacine, ali ako se ne javi niko ozbiljan i ako uspem da se sa mojima raspravim i izborim, ostace kod mene jer je i ovako zalosno da ide za te pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan OGLAS SE ZAKLJUCAVA Motor vise nije na prodaju!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi kljuc ispod otiraca ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi kljuc ispod otiraca ;D ;D ;D ;D Moze, ali da onaj ko uzme kljuc, ostavi 3600evrica xixi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...