Skittles 4208 Napisano Jun 25, 2010 Nemanja Stojanović, 1417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi sad u avgustu ili septembru da odem do Los Angelesa, i posle duže i detaljne pretrage po internetu, najjeftinije šta sam ja našo je gosn Niki nemac, za nekih 893 evropljana će da me odbaci do tamo i nazad, ali iz Dizeldorfa. Našao sam i neke DELTA airlines koji nude od Beograda (gde se inače nalazim) pa skroz do tamo sa jednim presedanjem u Parizu, za 917e. Sada, voleo bih ako neko ima bilo kakvih iskustva ili zna neke fore, ili može da doda bilo šta šta bi mi pomoglo da stignem do tamo jeftinije, veoma, veoma, veoma bih cenio kad bi to napisao ovde. Prihvatam i sve generalne savete u vezi putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi sad u avgustu ili septembru da odem do Los Angelesa, i posle duže i detaljne pretrage po internetu, najjeftinije šta sam ja našo je gosn Niki nemac, za nekih 893 evropljana će da me odbaci do tamo i nazad, ali iz Dizeldorfa. Našao sam i neke DELTA airlines koji nude od Beograda (gde se inače nalazim) pa skroz do tamo sa jednim presedanjem u Parizu, za 917e. Sada, voleo bih ako neko ima bilo kakvih iskustva ili zna neke fore, ili može da doda bilo šta šta bi mi pomoglo da stignem do tamo jeftinije, veoma, veoma, veoma bih cenio kad bi to napisao ovde. Prihvatam i sve generalne savete u vezi putovanja. surfaj malo po internetu agencije, putovanja, avio karte, rayan air...nešto ce se otvoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4208 Napisano Jul 8, 2010 Nemanja Stojanović, 1417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, na kraju sam kupio povratnu kartu za 786 eur u BTA agenciji, tako da moze i lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...