Phenom 168 Napisano Jun 23, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam jednu nsr-ku jeftino, ali treba klip da se menja. Video sam i cilindar i ima malih riseva kod izduvnog kanala. Nije to nesto puno, jedva je primetno. Ali me interesuje hoce li motor moci tako da ide ili bi trebalo i njega zamenuti? Vlasnik kaze da je motor radio sa takvim cilindrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 23, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sto da se menja moze da se obrusi na sledecu specialu, nov klip i karike. i teraj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 23, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo njihovi cilindri ne mogu da se razbuse, vec samo da se hilznuju sto bas i nije jeftino. Ajmo dalje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sto ne bi mogao da se hilznuje??? koje je godiste NSR?? svaki moze da se hilznuje,i to ti je jeftinija varijanta a ne sad da menjas celu hilznu i sve ostalo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo njihovi cilindri ne mogu da se razbuse, vec samo da se hilznuju sto bas i nije jeftino. Ajmo dalje ;D sto ne bi mogao da se hilznuje??? koje je godiste NSR?? svaki moze da se hilznuje,i to ti je jeftinija varijanta a ne sad da menjas celu hilznu i sve ostalo..... Moze da se hilznuje ali su problem kanali da se urade kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan e u to vec necu da zalazim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 23, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan sto ne bi mogao da se hilznuje??? koje je godiste NSR?? svaki moze da se hilznuje,i to ti je jeftinija varijanta a ne sad da menjas celu hilznu i sve ostalo..... Ja lepo napisah da ne moze da se razbusi, a da moze da se hilznuje. I ns125R je u pitanju, a ne nsr. To je model pre nsr-a... 1988. god. I zna li neko moze li da se vozi sa tim malim risevima? Neko mi rece da ce karike brze da stradaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 23, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A sto da se ne vozi. Nije 4T pa da trosi ulje. Dok ide - ide. A kad vise ne ide onda nova hilzna, klip i karike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze da se hilznuje,ali to kosta.......inace u originalu je oblozena nikasilom,i nema razbusivanja,tako da je diskutabilno dali moze,ili nemoze da se vozi,ako nije oljuspan nikasil vozi,ako je oljuspan..... ili druga hilzna ili pravac kod suse na hilznovanje,mada je to jako komplikovan i spor proces, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 23, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan sto ne bi mogao da se hilznuje??? koje je godiste NSR?? svaki moze da se hilznuje,i to ti je jeftinija varijanta a ne sad da menjas celu hilznu i sve ostalo..... Ja lepo napisah da ne moze da se razbusi, a da moze da se hilznuje. I ns125R je u pitanju, a ne nsr. To je model pre nsr-a... 1988. god. I zna li neko moze li da se vozi sa tim malim risevima? Neko mi rece da ce karike brze da stradaju. To je valjda jedina Honda koju nisam voleo,moja je takodje bila 88 i imala je nekih problema sa cilindrom(ne znam kojih zaboravio sam) ali se kotrljala.Sve u svemu uspeo sam da za manje od pola godine promenim dva klipa(klip ti je oko 60e+).Ako nije ekstremno jeftino zaobidji taj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Jun 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je poslao u bgd cilindar od rm-a 250 na bushenje i izlivanje novog klipa i karika kod nekog cuvenog crnobrnje.Receno mu je 140e a kako ce da ispadne vidjecemo.A za hilznovanje mu je receno nesto puno para radi 9 otvora u cilindru.Ovih dana bi trebalo biti gotovo pa cu napisati jel sta valja itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 24, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad bude. Hvala svima na komentarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu bas mnogo veliki risevi ja bi to malo obradio vodenom smirglom,kupio klip,i tako vozio neko vreme i ako ne zakuje,samo posle odredjenog vremena zamenio karike,i cepaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Hilznovanje ti je jeftinije jer ako hoces,mozes da ostavis stari klip i po njemu da se razbusi.Kad razbusujes na specijalu,moras nove klipove i karike,a to je malo skuplje,cini mi se.Ali ako je samo jedan cilindar,nije skupo ni jedno ni drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na Suzuki RG 125F cilindar imao riseve.Posto nisam mogao da nadjem klip za specijalu onda sam radio hilznovanje.To mi je radio neki covek iz Loznice i uradio je perfektno.Izvadio je staru hilznu i po njoj uradio novu.Presao sam 1000km od toga i sve je perfektno...A pre svega nije uopste bilo skupo 3000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...