Jump to content

Moto Zajednica

Amortizer volana

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pa ako te vec "shamara" na izlazu iz krivine ili prilikom ubrzanja, onda ti je sigurno jeftinije da montiras amortizer nego da, nedaj Boze, budes 'srebrni letac'! :lol:

MADA, gore pomenute simptome mozes ublaziti (ponekad cak i drasticno) pravilnim podesavanjem ogibljenja. Proveri prednaprezanje opruge i ekstenziju prednje viljuske, i kompresiju zadnjeg amortizera (ovo poslednje uglavnom ako je neko bas brljavio po podesavanju ogibljenja...)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 254 postova

moj motor to ima fabricki ugradjeno, ima kao rucka od cesme kod volana i to se steze i opusta u zavisnosti od temperamenta vozaca datog dana :wink:

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014
Korisna stvar' date=' bez njega je voznja bas zahtevna.

To je jedna najkorisnija investicija.[/quote']

Tako je. Ja danas idem na sajam sa drugarima i naidjem na los put i tocak pocne da mi se trese i ja vec vidim kako padam. A jos sam i obilazio neki auto. Vozio sam oko 85km/h. Umro sam od straha. Kako sam se izvukao ni sam neznam. To cu sada definitivno da kupim. Evo jos se nemogu da verujem sta je moglo da mi se desi. 200-300e ali glavu cuva. Sad sam obrisao i uparkirao motor i ja sam danas zavrsio sa voznjom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja