HornY 57 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kao sto pise, prodajem svoju kacigu. HJC IS 16 model Art fighter size M Ima sve od dodatne opreme. * Integralna kaciga izradjena od polikarbonata * "Silver Cool" vadiva i periva anti bakterijska unutrašnjost * Aerodinamika testirana u vazdušnom tunelu * Vizir otporan na magljenje * Integrisan Sunčani vizir sa zaštitom od grebanja * Zatvaranje patent kopčom * Zaključavanje vizira(bolje dihtovanje na većim brzinama) * Ventilacija putem sistema integrisanih kanala * Brzo skidanje vizira Moja iskustva najbolja, zato kupujem istu cim ovu prodam, samo u drugoj boji zbog nove boje motora Cena 140e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 135e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 13500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 7, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh ja, ali velika mi glava. Taj suncani vizir mi je vrh praktican, zvao sam Guevaru i nemaju, a nece je ni dobiti u sledecoj porudzbini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Stigla za tebe FS-11 Emblem XL ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Da li je još aktuelna kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga nije prodata ali je Igor na moru. Stize za nekoliko dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...