-dzony- 207 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Dolazite li ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jos akobi nesto vise znali o susretu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ovo je ono sto je za sad potvrdjeno, a za koj dan cu i plakat tacnu stnicu i ostalo dodati petak: innuendo by srbija trouble heart pancevo orthodox celts beograd subota: blues delivers pancevo cactus jack pancevo lance lopez texsas usa - the killer guitar cena je za bajkere po motor,u i za ceo vikend, a ne po glavi iznosi 400 din a za pesake je 250 po danu evo i plakata konacno VAZNO U SUBOTU SE IZ PANCEVA POLAZI ORGANIZOVANO NA PROTEST U BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan evo linka ako niste do sad slusali ove teksasanine bice to zestoka svirka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 20, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Računajte na nas,sigurno dolazimo. M.C. Road Runners Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Jun 21, 2010 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, uticale moje kritike za CACTUS JACK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, uticale moje kritike za CACTUS JACK. uticale kako?! :-\ subota: blues delivers pancevo cactus jack pancevo lance lopez texsas usa - the killer guitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisu svirali u Pančevu, svome gradu, na moto - skupu. ;D Kada sam pitao Bucka za razlo - nije ga znao. Rekao je : " ... prvo mi je bilo krivo, poslije mi je bilo žao, kasnije...ni sam ne znam..." Ja sam "gnjavio" Pačevce da ih pozovu i ETO . U Bijeljini na 21, GANIMA GRMLJAVINE, 31.07., sviraju drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ... Ja sam "gnjavio" Pačevce da ih pozovu i ETO . sad je jasnije, pošto ovde niko nije imao preteranu želju da ih sluša, tj malo su zasitili Pančevce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan kaktusi su odlican bend, imamo mi licnui saradnju sa njima koja jeko dobra, sticaj je okolnosti da do sad nisu svirali na skupu, la evo ih koncno i kod nas, svoji na svome. defintno ce ta subota biti vece za pamcenje, tri extra benda sviraju,tako da svi oni koji vole samo najbolji roken rol nece zazaliti slusajuci ovj izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan evo linka ako niste do sad slusali ove teksasanine bice to zestoka svirka Svirali u Vrscu na Jazz festivalu,odlicni su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ako sve bude bilo po planu, 9.tog Jula idem za Resicu ostajem tamo nedelju dana i u povratku 16 ili 17 odma na skup dolazim u Pancevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan armin me zamolio da refrešujem temu obećanje ispunjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta dolazimo,nismo nikada ni odlazili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 27, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da iznajmim stan u Pančesteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan evo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta dolazimo,nismo nikada ni odlazili Hahaha to care Najbolji skup,vozimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu godinu smo spremili i vredne i Interesantne nagrade, poput polaganja za dozvolu ,prase za najbrojniji klub, ulja maziva sprejeve za one koji se igraju i druze sa nama, IMA LI ZAINTERESOVANIH ZA IGRICE ??? ZABORAVIH NAPOMENUTI A VEOMA JE VAZNO: U SUBOTU SE OD NAS POLAZI ZA BEOGRAD NA PROTEST, tako da svi oni koji su dalje mogu kod nas u kampu prespavati i poci sa nama na jednu voznjicu do Beograda i naravno da pruze podrsku ljudima koji se bore da se ovaj namet smanji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan opao Tamiš najzad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Bice skup dole kao i ranije,samo se plasim da ce biti mulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 9, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice skup dole kao i ranije,samo se plasim da ce biti mulja Valjda iduca sedmica bude topla pa ce isusiti mulj do petka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jare 0 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Boljevci-surcin Prijavi odgovor kao problematičan Rekli su da ce biti cela nedelja suncana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A ako opstina ne isprska moskitose.....bice pokolj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...