CAJA 1171 Napisano Jun 19, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ovako skuter mi stigao pre koji dan i posle samo 40km već su počeli problemi.U pitanju je PEDA H2O,elem problem je u tome što termostat stalno diže temperaturu(posle 1km već je u crvenom) iako je hladnjak bukvalno hladan.A kada podigne "temperaturu" ne uključuje ventilator.Pa me sada interesuje da li je do tog termostata problem(i kako to mogu da utvrdim) ili do nečeg drugog? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ventil ne otvori put vodi do hladnjaka.....ili pumpa ne gura vodu da cirkulise kroz sistem ???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6431 Napisano Jun 19, 2010 Enduraš, 6394 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Termostat, pumpa za vodu ili ti je neko crevo prekolopljeno, pa nema cirkulacije. Termodavac ukljucuje ventilator, ali ne moze da ga ukljuci kad topla voda uopste ne dolazi do hladnjaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 19, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ok,sada ću da pregledam ta creva detaljno ko zna kako je to sve tamo sklepano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 19, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam prekontrolisao creva i nijedno nije preklopljeno.Ne bih rekao da je do pumpe jer termostat podigne temperaturu iako je motor relativno hladan tako da sumljam na termostat,zamenicu ga ovih dana pa cu javiti rezultate.Hvala na savetima. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ga kupio novog onda idi u servis, nemoj sam nista da menjas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 19, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Imas garanciju, ne cackaj nista da je ne izgubis, idi kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 19, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam za to,nego sam trebao da javim čoveku/servisu sa kojim sam dosta dobar u čemu je problem,da bi znao da li da dolazi po skuter ili da namestimo to na "licu mesta". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...