zmija31 0 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Hteo sam pitati da li neko ima iskustva i da li je kupovao mini bike za decu.Sinu se uskoro blizi cetvrti rodjendan,a posto je uz mene jako zavoleo automobile i motore,a dzip vec ima hteo sam mu kupiti mini bike. Da li neko zna gde se mogu nabaviti i poruciti..po oglasima ih jako malo ima.I koja je njihova realna cena? Pozdrav i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan oko 250e, moj savet bolje uzmi cross verziju, malo je veca i lakse se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan moze polovan da se nadje za male pare , deca brzo prerastu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledao sam,po netu i oglasima.Male replike su oko100-150 evra,i to ih slabo ima,ako ima neko neki sajt ili nesto neka javi...a mislim i da ce to moci da vozi godinu il dve.Nasao sam jedan za 140evra,2010god. ... sta mislite za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...