Nsu max 2 Napisano April 9, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko delove za Nsu max-a 250 . trba mi jedan mali shit pa da ga sastavim. :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 9, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan a sta ti to treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Mali skakavac na menjacu sa oprugicom velicine 1cm,debljine oko 0,5cm koji lezi u jednom zubcaniku(taj delic preskace preko zuba brzina,a koja mu je funkcija ja ne mogu da skontam). Inace sada sam procitao za vase putesestvije svaka cas'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 11, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga ne nabavis probaj kod strugara da ti odradi deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 15, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan probaj na +38765991342 joja se zove momak on ima tih motora u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...