miinja 1568 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan kawa zr7s drugi vlasnik registrovana sa dosta dodatne opreme, salonsko stanje 2003 godište 33000 prešla, 4000 e može zamena za noviju hondu shedow 750 uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav divan motor za put;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan na motor postavljene nove gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ajd da pohvalim kolegin motor... mnogi ljudi imaju predrasude oko kawasaki motocikala i pri izboru Horneta,Fazera,Bandita cesto previde ovaj motor. neke od jako, jako dobrih osobina motora: retko udoban motor,potrosnja odlicna cak cudna za 750ccm, pouzdanost vrhunska znaci ova masina na zr7s je skoro neprexebiva, jako povozan i oprastajuc motocikl...ima toga... od mene toliko, a kolega ako se seti sa nekom jagnjecinom ,seti... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan može i neki drugi čoper samo novije proizvodnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebabgd 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S Prijavi odgovor kao problematičan koje si gume stavio ako nije tajna ? Vozim isto ZR-a S iz 2003,2 sam vlasnik (1. je Italijan od koga sam ga uzeo) razlika je samo u boji, moj je na 39 000 km...a stavio sam zadnju Avon gumu 170, malo robusnije izgleda od pozadi i to je sve...sa orig. 160 mi se motor čini mi se bolje i stabilnije ponašao, pogotovo na klizavom i lošijem putu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...