Jump to content

Moto Zajednica

Dodjite na kafu!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 275 postova
Evo ja danas bio u prolazu i otvorio sezonu svracana kod sstruje :wink: :) Zao mi je sto je bembara rasklopljenja' date=' al bice prilike valjda da je vidimo u paketu... :)[/quote']

Sto ti je zao??? A i nije ona sada rasklopljena... bila je rasklopljena kada sam je uzeo!!! Sada je kompletirana, samo nije sve na jednom mestu...

Danas sam taman rucao i seo pored kompa da vidim sta se radi na forumu kad zvoni telefon, nepoznat mi broj... Razgovor tipa: SStruja... forum... blizu sam... vidimo se...

Posto je dolazio iz drugog pravca (Palanka) nasli smo se u Plani, popili pice, porazgovarali... Drago mi je da si se javio i nema potrebe da se tripujes, radni dan, dal sam zauzet...

Uvek raspolozen za druzenje, pa kad si u blizini ponovo, javi se - a i ostali - pa boze pomozi da sklopim moje cudo pa da okrenemo jedan djir :lol:

Jaaoo,Stari hrast, koliko sam se tamo davnih 80-tih najeo roštilja na reprezentaciju :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600
KAKAV COVEK!!! SSTRUJO' date=' potpuni RESPECT!!! :) znao sam da jos uvek ima VELIKIH ljudi... 8)[/quote']

Da sam veliki, veliki sam, priznajem, 115kg :))

Doneæemo ti na poklon znak STOP, da ga pobodeš na raskrsnicu sa autoputem.

TO!!! Mada bi mi bio drazi znak SOTP, onah TomoB-ov! Moracu da ga napravim!

Danas sam bio u Cacku i imao silne muke sa autom, crkavala mi na momente injection pumpa... kad se prodrma ona proradi... a pumpa potapajuca u rezervoaru... 2 puta me izdavala, zadnji put sam ga gurao skoro kilometar do majstora... a u cacku je nema nigde na stanju... i na kraju ostavio poklopac poluotvoren (posto nisam imao alata) da ako zaglavi da mogu da je cuknem... Ma katastrofa...

E, sad sto se zalim... da sam imao neki kontakt od ljudi sa foruma iz Cacka pa da mi neko preporuci boljeg majstora ili da me bar tesi:) Super je da se nadjemo i druzimo u dobrome a i u zlu, kad je frka...

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400

Sstrujin poziv na kafu je za svaku pohvalu , jako mi je zao sto danas nije imao ko da ti pomogne .Evo ja se javljam da ispravim Cacansku veliku gresku i kome god treba bilo sta neka se javi ,jako me je lako naci .Kafica, picence ,klopa , druzenje ko god je raspolozen dobro dosao. Od kruznog toka u Preljini prema Kraljevu ibarskom magistralom posle 800 metara sa desne strane nalzi se prodavnica Moto shop Keeway.Dosta upadljivo vec izdaljine jer su ATV cetvorotockasi izlozeni skoro na samom putu.Samo tu svratite i potrazite me sve ostalo je posle moja briga.

Kontakt tel. 063-610-233 Damir.

To je onaj kruzni tok na ulasku u Cack? na 5km od onog supermarketa (metro, maksi ili kako vec?) Tu se prolazi kada se od mrcajevaca ide za Cacak? Secam se da je bio neki ATV izlozen na 2 metra od puta, sto kazes maltene na samom putu... Ako je to to, onda sam prosao tuda...

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Aquila 650 custom
E ovako drugari' date=' ja zivim odma uz auto-put, na 5om kilometru od motela Stari Hrast u Markovcu prema Beogradu (sa te strane)... [/quote']

Vidimo se sutra /14./. Ja dolazum u Vel.Planu na izložbu pasa, tako da (pretpostavljam) æu biti kod tebe posle 2-3 popodne. Jel' OK :kul:?

Sa sabom vodim dva ljubimca ženu & psa.

Poz.

E ovako drugari' date=' ja zivim odma uz auto-put, na 5om kilometru od motela Stari Hrast u Markovcu prema Beogradu (sa te strane)... [/quote']

Vidimo se sutra /14./. Ja dolazum u Vel.Planu na izložbu pasa, tako da (pretpostavljam) æu biti kod tebe posle 2-3 popodne. Jel' OK :kul:?

Sa sabom vodim dva ljubimca ženu & psa.

Poz.

Uf, sutra sam na nekom rostilju sa familijom, mali uskrs... ali sam blizu Plane, mozda bi mogli u Plani da se nadjemo??? Da se cujemo pa mogu da doletim na tu izlozbu, samo ne znam gde je...

Ako mi dodje burazer jedan, dolazimo sigurno na tu izlozbu jer je i on doskora gajio nemacke ovcare, ali je zbog posla pauzirao...

Reci mi samo kada je izlozba i gde tacno, od kad do kad ste u Plani pa da se iskombinujemo!

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Aquila 650 custom

Uf' date=' sutra sam na nekom rostilju sa familijom, mali uskrs... ali sam blizu Plane, mozda bi mogli u Plani da se nadjemo??? Da se cujemo pa mogu da doletim na tu izlozbu, samo ne znam gde je...

... Reci mi samo kada je izlozba i gde tacno, od kad do kad ste u Plani pa da se iskombinujemo![/quote']

Poèinje izjutra oko 9-10 pa (cenim) do 2, 3h. Pa ako nemaš šta... svrni ili se naðemo u Plani - svejedno!

poz.

p.s. izložba je kod hotela u Plani!

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter

:prayer: Svaka cast i tebi i Damiru! Vidimo se uskoro... Ako neko bude zujao kroz VA nek cimne na:064/ 263-02-42 bar pice da popijemo, ako nista drugo!

• U prolazu, 50 postova

Okakle le si sada ovo skinuo??? :wink:

Salim se! Ali mislim da ovaj sajt bajkera polako prelazi u sajt gurmana! U svakoj temi bar se jednom spomene jelo!

MOJ PREDLOG: WWW.BJGURMANI.COM

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao
Nije da se hvalim al evo kako izgleda kada SStruja pravi rostilj :)

Image190.jpg

Struja' date=' jebo me forum, ako ne dodjem, vino èu ja da donesem umesto kole :!: :!:

hellskitchenew8.png

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator
Nije da se hvalim al evo kako izgleda kada SStruja pravi rostilj :)

Struja' date=' jebo me forum, ako ne dodjem, vino èu ja da donesem umesto kole :!: :!:

hellskitchenew8.png

Èuvaj se tih obeæanja, nemoj da bude kao sa suprugom i brisaèem vizira. :lol::lol::lol:

najzli

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

vidji strujo nemoj da ti ja gasho i veci dodjemo, ovo shto si napravio smijeshno ce za nashe stomake biti

• Zainteresovan, 554 postova

I ja sam ukapirao da je to porcija za jednu osobu :mrgreen: , a izgleda ...ocima bi je smaz'o!

PS

Sstruja nije pametno mamiti clanove foruma ovakvim slikama... djavo ce ti biti kriv posle :mrgreen:

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman executive 650

Sstrujo pozdrav od Alexe (doktora) videli smo se na brzaka, na auto-putu a planirao sam da svratim nego saputnica dala gas... :( .

Ali ima dana...videcemo se jos, imas moj broj ako nesto treba ili dolazis do Nisa javi se.

Pozdrav tebi i tvojima...

Sstrujo pozdrav od Alexe (doktora) videli smo se na brzaka' date=' na auto-putu a planirao sam da svratim nego saputnica dala gas... :( .

Ali ima dana...videcemo se jos, imas moj broj ako nesto treba ili dolazis do Nisa javi se.

Pozdrav tebi i tvojima...[/quote']

Razumem te potpuno! I meni zena daje da obucem pantalone samo nedeljom i na neki veci praznik :) :) :) Vi sto se svratili na OMV da popijete i pojedete nesto, mogli ste i kod mene... tek posle mi je proradio kliker da si svratio na OMV da se okrepite... Sklapao sam motor pa nisam odmah pokapirao... Ocekujem da se popravis drugi put!!!

P.S.

Sto se zene tice... probaj malo kuco, maco itd... :) :) :)

Juce je dolazio floradesign... dolazili su njegovi drugari da pogledaju nekog VTR i CBR ovde u selu... doduse on se uspavao kuci pa dosao malo kasnije kada sam ja vec bio u Plani u nekim obavezama al smo svejedno posedeli jedno sat i jace i popricali... danas je vec otisao na more pa nije bilo vise vremena za druzenje...

Ljudi, poziv i dalje stoji :) :) :)

• U prolazu, 13 postova

Alal vera prijatelju.Ako ponovo budeš na čačanskom asvaltu evo ti moj broj 064/892-5812.Naravno, moju pomoć mogu da očekuju i ostali članovi BJB!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja