losmi 231 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan dakle planiram od 1-5 jula da krenem za cg,ibarskom mag.nisam jos odredio tacan dan,ali tada otprilike...stim sto iz bg idem za ue,i tamo cu da vidim da odem na skup,i tamo bi spavao kod burazera,pa bi odatle krenuo za crnu goru, pa posto idem sam dobro bi mi doslo neko drustvo,slicne kategorije posto moje magare nije bas za jurnjavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da se nadovezem ako ko bude dolazio put cg tj Bara nek mi se javi na jedno pice da podjemo ili ako je jos dobar majstor extra nacu mu posla koliko god zeli ;-)???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 26, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan neko?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sigurno idem u julu na 3-4 dana negde sredinom meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokowmali 2 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XVS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam volju da krenem za Cg pocetkom jula,a i kubikaza odgovara,ganjam Viraga 250... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam volju da krenem za Cg pocetkom jula,a i kubikaza odgovara,ganjam Viraga 250... e odlicno,ja cu najverovatnije u subotu da krenem za ue,a u nedelju bi nastavio za cg...jedino ako me ne zajebe vreme pa bi morao onda da sacekam koji dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jun 29, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se noćas vratio iz CG i hteo bih da vas uputim na par stvari. Na delu puta oko Kokinog broda ka Novoj Varoši su radovi u dužini od oko deset kilometara (možda i kraće). U Podgorici imate radove na pravcu ka Virpazaru (Skadarsko jezero), magistrala je OK, policije ima na dosta mesta, nema nekih velikih gužvi. Toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokowmali 2 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XVS 250 Prijavi odgovor kao problematičan To znam da ima radova,skorije sam isao kolima,izadjes iz krivine kad ono masina za asfaltiranje puteva...nikakva oznaka,obelezje.... Nego je zezaju na granici? Ili klasika,samo ma'nu rukom i nastave da zderu bostan?I jos jedno,posto motor ni ove godine nisam preveo na sebe imam ovlascenje,jel mi treba jos nesto??? Da me ne zezaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jun 29, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nisam išao motorom. Bio sam dole službeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Glockner 0 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri ako malo skrecem sa teme, al je l postoji poseban razlog za voznju ibarskom? Preko Bosne je dozivljaj neuporedivo bolji, bar meni Put je dobrog kvaliteta, mnogo rastereceniji saobracaj u odnosu na ibarsku, jedino sto ces se duze voziti. Ali kad dodjes do Sutjeske, odnosno Tjentista pa Bilece i Trebinja, jujujuju... ;D ;D ;D Pa ono je topljenje kicmene mozdine ;D ;D ;D U svakom slucaju mozda bi ti bilo najbolje da do dole odes ibarskom a nazad preko Bosne, vredi prepeglati i jedan i drugi put pa se javi kad se vratis. Sretan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan znaci put kroz bosnu kao sto kolega rece je kao iz bajke !!! Ja imam plan ici ponovo na more ali ne znam kad jbg...otprilike avgust-posle 22og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pa odmalena idem tim putem, i navikao sam na njega, i dobro ga poznajem, a kroz bosnu jos nisam isao al bi mogao u povratku da vidim kako je... najverovatnije idem sad u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 1, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kroz Bosnu povedi računa preko Čemernog. Trasa od oko 10 kilometara je "privremena" već desetak godina. Jako je uzak kolovoz i pri tom je dvosmeran. Sve ostalo je super. Imaš i novu deonicu od Meljina do Trebinja koja je odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 4, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri ako malo skrecem sa teme, al je l postoji poseban razlog za voznju ibarskom? Preko Bosne je dozivljaj neuporedivo bolji, bar meni Put je dobrog kvaliteta, mnogo rastereceniji saobracaj u odnosu na ibarsku, jedino sto ces se duze voziti. Ali kad dodjes do Sutjeske, odnosno Tjentista pa Bilece i Trebinja, jujujuju... ;D ;D ;D Pa ono je topljenje kicmene mozdine ;D ;D ;D U svakom slucaju mozda bi ti bilo najbolje da do dole odes ibarskom a nazad preko Bosne, vredi prepeglati i jedan i drugi put pa se javi kad se vratis. Sretan put! Slaezem se, skoro sam isao i vracao se istim, ma boli glava koliko je lepo U Trebinje kad udjes, pravac stari grad na cevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Jul 4, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Svratite u Focu...i pitate kako do BRIONA...to je odlican restoran...reka se na jedno mestu racva i napravila je malo ostrvce... Fenomenalna klopa,ambijent i usluga... Ceo put je mnogo bolji od onoga kroz kanjon...samo tih 10km...sto ako ides motorom i nije neki problem... Najbitnije...nema slepera,autobusa i ostalih vozila za smetanje... Kroz Gorazde samo malo sporije.. A ko nije isao uz put ima dosta istorijskih znamenitosti...Visegrad,Sutjeska... Srecan put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam na skup u Trebinje preko bosne a vratio se kroz CG...bolje je ici kroz bosnu manje ima radova ono kod Kokinog broda je stvarno shittt i da samo na ulasku u srbiju iz CG smaraju na nasoj strani meni su cak proveravali brojeve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jal ide neko sad u subotu 10.07. za cg ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu 19. ili 20.og, pa ako nekog put ponese tad prema CG neka se javi da se organizujemo da idemo zajedno jer ipak je bolje u drustvu. Idem preko Bosne, a krecem iz Bg-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako je u RS sto se radara tice, ima li ih puno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Jul 8, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Nema radara... Samo vrlo polako kroz Gorazde. I izbegavajte voznju nocu...bezbedno je,ali mene su 7 puta zaustavili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima obavezno radar posle Visegrada i kod Gorazda a sa njima se moze lako nagoditi samo imajte sitni evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...